тоа се со инфрацрвени или ув ламба но ќе се согласам со тебе море му е мајката не вреди ништо друго или резервна варијанта доколку неможеш да отидеш на море иди у дојран кога процветуваат алгите тоа мислам дека бесе негде у август месец подобро тоа него што ти ја знам какви операциии сл.глупости зашто кога ќе легнеш под нож тури му пепел на све после тоа :salut: :salut:Каква операција синко...
Се продаваат едни ламби со незнам какви зраци, сеа некој ќе напише под мене претпоставувам, ако не, на доктор знаат... и со нив секој ден поминуваш еден краток период и помагаат.
Природен лек е чај од камилица (ако добро памтам), ама врел да испарува и тоа цело тенџере. Ставаш еден пешкир над глава и се обесуеш над тенџерето кое треба да испарува во твојот нос директно а ти да ја вдишуваш пареата. Ова ти е нешто како затворска казна ама помага.
И секако морската вода праи растур. Десет дена на море кај шо твоите синуси ќе бидат во директен допир со солена вода ќе те средат за од прилика пола година мука да немаш... :helou:
Хм, Flixonase не е за проблем со алергии на прашина, полен и такви ствари? Јас за тоа го користам, исто користам и Beconase.. шо знам можи па јас сум грешка, иако и јас имам мака со синусиве, можи за то ми го даваЈас имам синуси и веќе ми е смачено од тоа!
Купи си "Flixonase" (Фликсоназе) - 1000 денари е!
Мене ми го препорачаа од болницата и го користев еден период ама престанав со терапијата, ама сеа сум подобрен, поодзатнат ми е носот !! Планирам повторно да го користам !!
а бе друже да не те докачат синусите али јбг нема бегање кога ќе се поебат после назад враќање нема штом не ти помогнале ни море и ред други работи тогаш ти остануваат докторите и моли бога да ти падне некој саглам :helou:se ubavo i more i dojran
odam na more vo dojran ne sum bil a kapki na nos cepam redovno
koga pocnav so kapki za nos ubavo mi bese taka ne se sekavam koga sum disel najubavo otvoreni kanali cist laden vozduh ama ne gi biva veke stavam kako da ne stavam imalo nekoj divi krastavici ti kapnuvale vo nos i te procistuvale ama patalec sto nasol lek stvarno ama gledam site sme za greovi nikoj i od vas ne nasol lek losa e drugari neli
Јас имам таква ламба...Каква операција синко...
Се продаваат едни ламби со незнам какви зраци, сеа некој ќе напише под мене претпоставувам, ако не, на доктор знаат... и со нив секој ден поминуваш еден краток период и помагаат.
Природен лек е чај од камилица (ако добро памтам), ама врел да испарува и тоа цело тенџере. Ставаш еден пешкир над глава и се обесуеш над тенџерето кое треба да испарува во твојот нос директно а ти да ја вдишуваш пареата. Ова ти е нешто како затворска казна ама помага.
И секако морската вода праи растур. Десет дена на море кај шо твоите синуси ќе бидат во директен допир со солена вода ќе те средат за од прилика пола година мука да немаш... :helou:
Абе сите од раѓање иам синуси, само кој си има проблеми со нив а кој не.Јас имам синуси и веќе ми е смачено од тоа