Отворена кладба. ВМРО под или над 52 пратеника?

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
Христо Пиринец;1381784][quote=rymz напиша:
Улица БиХ 33/1-26
Скопје Север, а на север е многу ладно :)

За Вмро не знам колку пратеници ќе земат, со оглед дека нешто многу се изгубени во последно време.
Хах не ме смеј кој се изгубени ВМРО или СДСМ ?

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Aјсшутер;1381790][quote=Христо Пиринец;1381784][quote=rymz напиша:
Улица БиХ 33/1-26

Хах не ме смеј кој се изгубени ВМРО или СДСМ ?
Сдсм се збришани од лицето на земјата, но Вмро се сепак многу изгубени, само верглаат и го дрват со земјоделците и ништо повеќе не нудат, ниту една новост за кампањава, а и згора на се кога се во толку добра положба во однос на Сдсм, зашто Груески не излезе да на дуел па да ја „прегази“ Шеќерка.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Сдсм се збришани од лицето на земјата, но Вмро се сепак многу изгубени, само верглаат и го дрват со земјоделците и ништо повеќе не нудат, ниту една новост за кампањава, а и згора на се кога се во толку добра положба во однос на Сдсм, зашто Груески не излезе да на дуел па да ја „прегази“ Шеќерка.
Одговорот е прост , кој сака да прегази гомно па да му смрдат кондурите после :nesum:

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Јас никогаш не сум се кладел во пари, но во пиво или боза ставам за ВМРО дека ќе освојат над 52 пратеника.

J

Johnny Stulic

Гостин
Зевсус се примаат облози од типот на рака или око?

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Zevsus напиша:
Мене ми се збуктиса од самофалните изјави на ВМРО-овците.
А и прилично неискористени пари ми се собраа во моментов...
:toe:
така да јас...у свој стил...решив да им земам уште малку пари кои што на нив (партиските полтрони на ВМРО) и онака не им требаат...

пошто они јеби га се зависници од партиска пропаганда и незнаат да уживаат у живот.

Затоа...јас отварам онлине кладилница на резултат под 52 пратеника или над тоа...(за вмро-овците)
со тоа што јас заложувам ПОД 52.
Кој сака да се клади,да повели.
Влог под 1000 ден. не ме тангира.
Квотите се исти:
-2.50 за под 52.
-2.50 за над 52.
Па повелете о овци...својата реторичка увереност и самобендисаност поткрепете ја и материјално.
Ги очекувам вашите влогови. :vozbud:
jas se nafakjam ako e pod 52 da ti daam 1000 denari, ako e nad 52 ne treba da mi davas tuku na forumov da napises so golemi bukvi DA ZIVEE VMRO DPMNE.
moze?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
jas se nafakjam ako e pod 52 da ti daam 1000 denari, ako e nad 52 ne treba da mi davas tuku na forumov da napises so golemi bukvi DA ZIVEE VMRO DPMNE.
moze?
Хаха, на ваков облог ја у потпис ќе ти стаам да ми стои цела недела... :pos:

иако тоа ќе ме напраи непринципиелен, и ќе ме сведе на ниво на профитер... хмммм... уствари не те прифаќам, за мочано илјадарче да паѓам на твое полтронско ниво... не фала.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Од кога коцкањето се смета за израз на принципиелност и цврсти ставови?:icon_conf

А

Ајсшутер

Гостин

иако тоа ќе ме напраи непринципиелен, и ќе ме сведе на ниво на профитер... хмммм... уствари не те прифаќам, за мочано илјадарче да паѓам на твое полтронско ниво... не фала.
ВикторГ ај ја и ти една кладна ти за под 52 ја за над 52 тој што губи става Аватар од СДСМ или ВМРО победникот кажува и Потпис Да живее ВМРО & ДА Живее СДСМ

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168

ВикторГ ај ја и ти една кладна ти за под 52 ја за над 52 тој што губи става Аватар од СДСМ или ВМРО победникот кажува и Потпис Да живее ВМРО & ДА Живее СДСМ

Ова веќе потсеќа на играта со карти магарац

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Од кога коцкањето се смета за израз на принципиелност и цврсти ставови?:icon_conf
Коа ќе фатиш да се коцкаш ќе знаеш дека без принципиелност и цврст став во своите одлуки никогаш нема да добиеш.

Шо нормално немаше врска со мојот коментар, ама ајде да не ти останам должен.
Принципелноста се однесуваше на моето отворено несогласување со политичките фракции и моето неподдржување на истите. Па ако стаам потпис ќе искочи дека сум си го погазил зборот, што од неодамна некако ми изгледа не толку интересно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom