- Член од
- 13 јануари 2008
- Мислења
- 570
- Поени од реакции
- 18
rymz напиша:Улица БиХ 33/1-26
Скопје Север, а на север е многу ладно
За Вмро не знам колку пратеници ќе земат, со оглед дека нешто многу се изгубени во последно време.
rymz напиша:Улица БиХ 33/1-26
Скопје Север, а на север е многу ладно
За Вмро не знам колку пратеници ќе земат, со оглед дека нешто многу се изгубени во последно време.
Христо Пиринец;1381784][quote=rymz напиша:Улица БиХ 33/1-26
Хах не ме смеј кој се изгубени ВМРО или СДСМ ?Скопје Север, а на север е многу ладно
Сдсм се збришани од лицето на земјата, но Вмро се сепак многу изгубени, само верглаат и го дрват со земјоделците и ништо повеќе не нудат, ниту една новост за кампањава, а и згора на се кога се во толку добра положба во однос на Сдсм, зашто Груески не излезе да на дуел па да ја „прегази“ Шеќерка.Aјсшутер;1381790][quote=Христо Пиринец;1381784][quote=rymz напиша:Улица БиХ 33/1-26
Хах не ме смеј кој се изгубени ВМРО или СДСМ ?
Одговорот е прост , кој сака да прегази гомно па да му смрдат кондурите после :nesum:Сдсм се збришани од лицето на земјата, но Вмро се сепак многу изгубени, само верглаат и го дрват со земјоделците и ништо повеќе не нудат, ниту една новост за кампањава, а и згора на се кога се во толку добра положба во однос на Сдсм, зашто Груески не излезе да на дуел па да ја „прегази“ Шеќерка.
Хехехе, браво добро кажано!Одговорот е прост , кој сака да прегази гомно па да му смрдат кондурите после :nesum:
Хехехехе добар пост :pos2:Одговорот е прост , кој сака да прегази гомно па да му смрдат кондурите после :nesum:
jas se nafakjam ako e pod 52 da ti daam 1000 denari, ako e nad 52 ne treba da mi davas tuku na forumov da napises so golemi bukvi DA ZIVEE VMRO DPMNE.Zevsus напиша:Мене ми се збуктиса од самофалните изјави на ВМРО-овците.
А и прилично неискористени пари ми се собраа во моментов...
така да јас...у свој стил...решив да им земам уште малку пари кои што на нив (партиските полтрони на ВМРО) и онака не им требаат...
пошто они јеби га се зависници од партиска пропаганда и незнаат да уживаат у живот.
Затоа...јас отварам онлине кладилница на резултат под 52 пратеника или над тоа...(за вмро-овците)
со тоа што јас заложувам ПОД 52.
Кој сака да се клади,да повели.
Влог под 1000 ден. не ме тангира.
Квотите се исти:
-2.50 за под 52.
-2.50 за над 52.
Па повелете о овци...својата реторичка увереност и самобендисаност поткрепете ја и материјално.
Ги очекувам вашите влогови.![]()
Хаха, на ваков облог ја у потпис ќе ти стаам да ми стои цела недела...jas se nafakjam ako e pod 52 da ti daam 1000 denari, ako e nad 52 ne treba da mi davas tuku na forumov da napises so golemi bukvi DA ZIVEE VMRO DPMNE.
moze?
ВикторГ ај ја и ти една кладна ти за под 52 ја за над 52 тој што губи става Аватар од СДСМ или ВМРО победникот кажува и Потпис Да живее ВМРО & ДА Живее СДСМХаха, на ваков облог ја у потпис ќе ти стаам да ми стои цела недела...
иако тоа ќе ме напраи непринципиелен, и ќе ме сведе на ниво на профитер... хмммм... уствари не те прифаќам, за мочано илјадарче да паѓам на твое полтронско ниво... не фала.
Khm...Take a look around...where do you live?Од кога коцкањето се смета за израз на принципиелност и цврсти ставови?:icon_conf
Хаха, на ваков облог ја у потпис ќе ти стаам да ми стои цела недела...
иако тоа ќе ме напраи непринципиелен, и ќе ме сведе на ниво на профитер... хмммм... уствари не те прифаќам, за мочано илјадарче да паѓам на твое полтронско ниво... не фала.
ВикторГ ај ја и ти една кладна ти за под 52 ја за над 52 тој што губи става Аватар од СДСМ или ВМРО победникот кажува и Потпис Да живее ВМРО & ДА Живее СДСМ
Коа ќе фатиш да се коцкаш ќе знаеш дека без принципиелност и цврст став во своите одлуки никогаш нема да добиеш.Од кога коцкањето се смета за израз на принципиелност и цврсти ставови?:icon_conf