Отворена кладба. ВМРО под или над 52 пратеника?

Статус
Затворена за нови мислења.
моја претпоставка после 1 јуни.

Вмро - 48 пратеника
Сдсм - 37 пратеника
Дуи - 15 пратеника
Дпа - 12 пратеника
Пеи - 5 пратеника
Пдп - 3 пратеника

A СТРАШО АНГЕЛОВСКИ - ТМОРО-ВЕП? Ќе влезе ли? :)

A СТРАШО АНГЕЛОВСКИ - ТМОРО-ВЕП? Ќе влезе ли? :)

Хахахаха,кој е тој? Ако освои 1500 гласа во таа единица што е кандидиран добар е. А, иначе Зевсус ми мириса дека ќе изгубиш многу пари, незнам зошто.

Хахахаха,кој е тој? Ако освои 1500 гласа во таа единица што е кандидиран добар е. А, иначе Зевсус ми мириса дека ќе изгубиш многу пари, незнам зошто.

Како ќе изгуби кога сеуште никој не се појавил со парите :))))

Сеуште ја чекаме медицинарката со 5.000 евра...Ја снема нешто..а другите, само прогнози даваат, толку се сигурни, што не сакаат да си го подржуваат сопствениот збор со пари :)

ne ebitn vkupniot broj na glasovi. vo izbornite edinici razlicno sekoja za sebe ima razlicen broj na glasovi taka da vo 1,2 otprilika ti trebaat po 10-12 iljadi za pratenik vo 3 4 i 5 okolu 7 iljadi vo 6 neznam itaa e tuka so 1,2 otprilika taka da ako vmro vodi vo 3,4,5 so razlika od 2,5sprema eden togas racunajte samo vo ovie izborni edinici ke zeme okolu 37-40 pratenici v0 1, i 2 po vkupno 12-15 i vo 6 -1-2 otprilika 55 -56 sekako tocno ke videme na 1 juni

ne ebitn vkupniot broj na glasovi. vo izbornite edinici razlicno sekoja za sebe ima razlicen broj na glasovi taka da vo 1,2 otprilika ti trebaat po 10-12 iljadi za pratenik vo 3 4 i 5 okolu 7 iljadi vo 6 neznam itaa e tuka so 1,2 otprilika taka da ako vmro vodi vo 3,4,5 so razlika od 2,5sprema eden togas racunajte samo vo ovie izborni edinici ke zeme okolu 37-40 pratenici v0 1, i 2 po vkupno 12-15 i vo 6 -1-2 otprilika 55 -56 sekako tocno ke videme na 1 juni

Ви расте коефициентот во 4ка,односно се намалува бројот на пратенички мандати одкако народот се увери дека освен фонтани немате направено ништо за неговата иднина.:toe:

Дивајн напиша:
Јас никаде не сум се изјаснала како вмро-вка или комуњарка, па твојов пост не ми се допаѓа, дури и ме вреѓа.
Ако ви го напаѓам Гвујо, не значи дека ја обожавам Шеќерната.
Токму затоа се плашам за нашата иднина ... сите тие се исто лајно.

А ти пази нареден пат кого и како декларираш, в ред?

Дивне, според некои си форумџии, не може а да си индиферентна, во тој случај си билка, не си човек. Иронично нели? Се бориме цел живот за луѓето да се изградат во битија со сопствен став, за после некој да ти рече дека си билка :)

Нејсе...он топик...
Медицинарката се појави со парите? Ајде, да си знам кај да си го планирам одморот.

nako напиша:
Е не сте нормални жими све, мислев целата тема ќе биде онака трлалала, ама да уложиш 350 илјади бона за свесно да ги изгубиш...:uvo::uvo:.

Фак ми џентл енд кол ми Лола...

Што не ми ги земеш ако си сигурен дека свесно ги губам?
Токму ова е поентата на темава и на кладбава која што некои членови ја претворија во дискусија и морал.

Немам морал, кога веќе некој се обидува да ме гледа во очи и да ме лаже, а тоа мало морген, ондак и ја сум дрзок у фаца да им кажам на таквите фалбаџии, немате муда другови и другарице...

Мислиш дека свесно губам? Земи ми ги парите ондак, шо чекаш?

Фак ми џентл енд кол ми Лола...

Што не ми ги земеш ако си сигурен дека свесно ги губам?
Едната пиричина е затоа што не се коцкам, а другата причина е сакам алал пари а не вака арам.

чисто информативно, шо бидна од муабетов? важат некои кладби?

И мене ме занима дали важат:)

Понудив одредена сума дека вмро ќе има над 52 пратеника.
So...?:)

Ја не се сомневам дека ќе дадат. Луѓе од збор се. Инаку, реков, не примам кеш, наместо тоа частенка во кафанче - битно е да се дружиме, кладбава беше чисто спортски.

Инаку, има сеуште време, сеуште ништо не е официјално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom