ЛеБрон Џејмс, новиот Џордан?

• Креатор на темата Креатор на темата legend
  • Време на започнување Време на започнување
Kоска е Леброн,али многу повеќе го ценам Коби.

Види сеа.Во лигата има секакви играчи.Двајт Хауард прави по 14 скока на утакмица,Крис Пол асистира по 11 пати на утакмица итн.Такви играчи слични на споменатите има многу.ЛеБрон е и асистент(7,4 асистенции) и скокач (7,6 скока) и поентер (28,4 поени).Едноставно универзалец.Плеј плеј ќе игра центар центар ќе игра.Минатите години знаел да шутира безглаво без резон,правеше технички грешки...Оваа сезона игра како да 15 години игра во НБА.Очекувам сеуште да напредува и да ги надмине сите рекорди

Абе топ е Леброн ама никако неможам да го споредам со Џордан, како да споредувам две скроз различни работи

Ехее стварно га претеравте со овој Џејмс :smir:

Мајкл е сега за сега еден и единствен и срамота е да го споредувате со играч кој пред 4 сезони влегол у НБА :smir:

Иако Леброн е класа играч има многу многу фурни леб да јаде да го достигне нивото на Ем Џеј

и да уште една ситница му треба малу накит

michael_jordan_trophy_rings.jpg

упс му треба "малу појќе" накит :):):)

па може да биде зашто да не си игра човекот :vozbud:

Ехее стварно га претеравте со овој Џејмс :smir:

Мајкл е сега за сега еден и единствен и срамота е да го споредувате со играч кој пред 4 сезони влегол у НБА :smir:

Иако Леброн е класа играч има многу многу фурни леб да јаде да го достигне нивото на Ем Џеј

и да уште една ситница му треба малу накит

michael_jordan_trophy_rings.jpg

упс му треба "малу појќе" накит :):):)
Се надевам ќе стекне еден оваа година.Ако не ќе го пратиме во златарата да си изнакупе...И ќе го сликаме после вака

секако дека леберон џејмс мајкл џордан е мајкл џордан

Отворете си тема за плачките на Коби и пишувајте се таму колку сакате.Види наслов!Има спомнато Коби?Нема.Двојка :helou:

А сега станаа четири....
:)

Не, добар играч е Леброн, само шознам Коби некако ми делува по..... вешт...
Леброн е развиен како Хи-Мен, али Коби е чиста вештина...........

Како и да е секој еден дуел што ке го следиме помегу овие двајца ке биде лудница...

А инаку за споредба со Мајкл Џордан сеуште е многу рано, барем јас така мислам...

Отворете си тема за плачките на Коби и пишувајте се таму колку сакате.Види наслов!Има спомнато Коби?Нема.Двојка :helou:

Никој од тебе не бара дозвола каде и што да се пишува, има надлежни на форумов за тоа. Мислењата на некои тука, а воедно и моето се во контекст со темата, ЛеБрон не може да е новиот Џордан, мое мислење е дека само Коби би бил достојна негова замена.
Сам си поставуваш прашање, сам си одговараш, прајслес. Кец.

Никој од тебе не бара дозвола каде и што да се пишува, има надлежни на форумов за тоа. Мислењата на некои тука, а воедно и моето се во контекст со темата, ЛеБрон не може да е новиот Џордан, мое мислење е дека само Коби би бил достојна негова замена.
Сам си поставуваш прашање, сам си одговараш, прајслес. Кец.

Многу вешто мамбо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom