Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ајде за вас се гледа дека се е СРАЊЕ, па како можете бар за Млади Бунтовници така да кажете, кога одблежа еден од најгледаниот период, немаше тинејџер кој не ја погледнал барем малце, сепак за Ангели можам ајде да викате, ама за Млади Бунтовници не си дозволувам :tapp:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
Ајде за вас се гледа дека се е СРАЊЕ, па како можете бар за Млади Бунтовници така да кажете, кога одблежа еден од најгледаниот период, немаше тинејџер кој не ја погледнал барем малце, сепак за Ангели можам ајде да викате, ама за Млади Бунтовници не си дозволувам :tapp:

јас и уште 2-3 другара понекад ке се соберевме да утепаме време и гледавме бутонвниците

се газевме од смеење

не се глупи
ама цела серија е

леле види го оној овој бла бла бла плачење плачење плачење ....и пак оговарање и пак плачење
и на крај се фатат сите машки со женски и THE END

Член од
30 август 2008
Мислења
83
Поени од реакции
7
Искрено е ОК серијата. Не ми е јасно зошто кај нас не се снимаат вакви серии???:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Искрено е ОК серијата. Не ми е јасно зошто кај нас не се снимаат вакви серии???:toe:
Не ти е доста што ги имаме Џеј Џеј и компанија, Бојан 13ка, Сузе(Браво шоу, Недела во 11) што се прави Опра и Лила - македонската Бијонси Ноулс? :tapp:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Не ти е доста што ги имаме Џеј Џеј и компанија, Бојан 13ка, Сузе(Браво шоу, Недела во 11) што се прави Опра и Лила - македонската Бијонси Ноулс? :tapp:
:eek:ftopic: Ама што имате толку против Јован Јованов, Елвир, Ламбе, Врчак (мене единствено што ме нервира е тоа што почнале да праат песни со српските турбофолк „ѕвезди“, тоа ми е мизерно..)...?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
:eek:ftopic: Ама што имате толку против Јован Јованов, Елвир, Ламбе, Врчак (мене единствено што ме нервира е тоа што почнале да праат песни со српските турбофолк „ѕвезди“, тоа ми е мизерно..)...?
да бе, супер се што им фали... освен, малце мозок и осет за подобри песни...

и уште праат дуети 5 минути, мислеле ќе направат популарна песна како 4 minutes

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..аман бре..ако ангели е супер серијја...шо ќе кажеш за другиве...баш е глупо...единствено што ми се свиѓа е тоа како се облакаа.а..др ништо:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ај сеа да ве видам, на реклама на А1 оди дека се овие последни епизоди, а има уште половина од првата сезона и уште цела втора за емитување. А1 или сака да укине или да ја прекине не знам што е, а во нејзин термин најверојатно ќе иде уште по ДЕБИЛНАТА Хана Монтана, па сеа да ве видам што е подебилно :tapp::tapp:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Баш ја сакам серијава, интересна ми е !:pos2: Се разликува од класичните "шпански" серии :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom