Да се откажам?Не се откажавте од серијата бе? :nesvest:
Абе не трошете очи на вакви глупости или ако сакате само последната епизода гледајте ја.
И јас имам приметено дека така прават. :pos2::pos2:Samo da vi kazam na A1 sto poveke ja forsiraat nekoja serija i i pravat bezbroj reklami toa znaci deka nikoj ne ja gleda i sakaat da i go podignat rejtingot!
Точно, веќе созреани личности и сфаќаат дека за тој саат што ќе гледаш шпанска серија можеш да направиш милион други подобри работи.Сепак тие што велат дека е дебилна се скоро над 21/22 години, како може да биде не гледана кога на големиот одмор во гимназијата цела гимназија е внатре и на ЛЦДто ја гледа Ангели :pos2::pos2::pos2: и тоа репризата![]()
да не сте поднеле иницијатива за ЛЦД специјално за да гледате Ангели (и тоа репризата)Сепак тие што велат дека е дебилна се скоро над 21/22 години, како може да биде не гледана кога на големиот одмор во гимназијата цела гимназија е внатре и на ЛЦДто ја гледа Ангели :pos2::pos2::pos2: и тоа репризата![]()
Учам во општата гимназија во Кавадарци, Добри Даскалов. И што е чудно да има едно ЛЦД во една гимназија, па сепак треба да се оди кон современост, инаку стои во ходникот на училиштето т.е надвор од училниците е :smir:Точно, веќе созреани личности и сфаќаат дека за тој саат што ќе гледаш шпанска серија можеш да направиш милион други подобри работи.
П.С. Каде учиш, жити се`?
тогаш чудно што уште не е украденУчам во општата гимназија во Кавадарци, Добри Даскалов. И што е чудно да има едно ЛЦД во една гимназија, па сепак треба да се оди кон современост, инаку стои во ходникот на училиштето т.е надвор од училниците е :smir:
lol. Јас како првен не го гледам, оти ја гледам во 11. Инаку повеќето се надвор, ама има многу што се внатре во ходникот на скалите седат и гледат, обично се од 3 година тие, од 1 година не гледаат реприза изгледа во 11 си гледат :tv:тогаш чудно што уште не е украден
иначе, баш ме интересира како ја гледате?? застанати сите со поглед во ТВ?? Излегувате ли барем малку на одмор?? :smir: