Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не се откажавте од серијата бе? :nesvest:
Абе не трошете очи на вакви глупости или ако сакате само последната епизода гледајте ја.

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Не се откажавте од серијата бе? :nesvest:
Абе не трошете очи на вакви глупости или ако сакате само последната епизода гледајте ја.
Да се откажам? :vozbud::vozbud: нема шанси, посебно сега кога "не знам" шо ќе се случи со мојата драга Село :pos2:

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Dosta pisuvate za ovaa serija veke nemozam da ja gledam na prvava strana!!!!!!!!!
Batalete ja.
Site ja mrazat i ja plukaat a A1 na reklama vika "poglednete zosto site ja sakaat"-dali se tie normalni????
Samo da vi kazam na A1 sto poveke ja forsiraat nekoja serija i i pravat bezbroj reklami toa znaci deka nikoj ne ja gleda i sakaat da i go podignat rejtingot!
Ova e cista vistina...
Kutrite A1...

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Абе ми кажаа дека сум личела на таа некоја си Сијело -.- Убава е????? Само ако не е:violent1:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Samo da vi kazam na A1 sto poveke ja forsiraat nekoja serija i i pravat bezbroj reklami toa znaci deka nikoj ne ja gleda i sakaat da i go podignat rejtingot!
И јас имам приметено дека така прават. :pos2::pos2:
А за гледаноста на Ангели не можам да коментирам. Не им ги знам бројките.

Ј

јовица11

Гостин
Да точно е дека така праат,знам Нина ја убиваа од рекламирање а негде прочитав дека била дупка у рејтинг:pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Мене ми е доста интѕересна, меѓу младите е најгледана....сите зборуваат нереална малце, дебилна, ваква онаква, па пак ја гледаат сите
сега кога би имало некој си рејтинзи, АНГЕЛи би ила на прво место, 100%

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Сепак тие што велат дека е дебилна се скоро над 21/22 години, како може да биде не гледана кога на големиот одмор во гимназијата цела гимназија е внатре и на ЛЦДто ја гледа Ангели :pos2::pos2::pos2: и тоа репризата :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сепак тие што велат дека е дебилна се скоро над 21/22 години, како може да биде не гледана кога на големиот одмор во гимназијата цела гимназија е внатре и на ЛЦДто ја гледа Ангели :pos2::pos2::pos2: и тоа репризата :vozbud:
Точно, веќе созреани личности и сфаќаат дека за тој саат што ќе гледаш шпанска серија можеш да направиш милион други подобри работи.

П.С. Каде учиш, жити се`?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
да не сте поднеле иницијатива за ЛЦД специјално за да гледате Ангели (и тоа репризата)
божеее, дури и гимназиите се осовремениле? и тоа специјално за да се затупува мозок на ЛЦД??

п.с. жити се, кај ви стои ЛЦД-то?? да не ѕиркате од наставничка канцеларија??

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Точно, веќе созреани личности и сфаќаат дека за тој саат што ќе гледаш шпанска серија можеш да направиш милион други подобри работи.

П.С. Каде учиш, жити се`?
Учам во општата гимназија во Кавадарци, Добри Даскалов. И што е чудно да има едно ЛЦД во една гимназија, па сепак треба да се оди кон современост, инаку стои во ходникот на училиштето т.е надвор од училниците е :smir:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Учам во општата гимназија во Кавадарци, Добри Даскалов. И што е чудно да има едно ЛЦД во една гимназија, па сепак треба да се оди кон современост, инаку стои во ходникот на училиштето т.е надвор од училниците е :smir:
тогаш чудно што уште не е украден :vozbud::vozbud:
иначе, баш ме интересира како ја гледате?? застанати сите со поглед во ТВ?? Излегувате ли барем малку на одмор?? :smir:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
тогаш чудно што уште не е украден :vozbud::vozbud:
иначе, баш ме интересира како ја гледате?? застанати сите со поглед во ТВ?? Излегувате ли барем малку на одмор?? :smir:
lol. Јас како првен не го гледам, оти ја гледам во 11. Инаку повеќето се надвор, ама има многу што се внатре во ходникот на скалите седат и гледат, обично се од 3 година тие, од 1 година не гледаат реприза изгледа во 11 си гледат :tv:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Angeli ja mislam deka e top serija ama niedna tinejdzerska serija do sea nemoze da gi zameni Mladi Buntovnici!!!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom