Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347
без разлика дали кажувате лошо или добро за серијава, значи дека сте ја гледале, чим некој има право да ја коментира....и без разлика дали кажува лошо, значи ја гледал и затоа коментира, друг начин да коментира за овие серии, НЕМА....затоа не се лажете себеси дека не гледате вакви серии, а на форум ги коментирате, јас тоа што не гледам, не ни коментирам
Ај прочитај си што напиша уште еднаш, и до петок сигурно ќе сватиш.
Секако дека сум ја фатил Ангели една епизода да ги гледам. Ако не ја гледав барем ни една епизода да видам што е како е немаше овде гомна да јадам така? Јас така ја оценив, ако ми беше добра, ќе пишев дека е добра.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ќе бидам искрена!!!! не сакав да пишам било што затоа што си модератор (не знам од каде и како), а јас почитувам функции (фукции, не личности), така да и овој пат ќе бидам на НИВО и би ти препорачала само да си ја провериш синтаксичката структура на твојот пост :pos2::pos2::pos2:
за темата: најомилени од децата ми се Кристобал и Љека!!!
Синтаксолалалоловска.... има сапуница што не ја пропушташ?

Слободно нафрли ми се, немам функција.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не почнав да ја гледам од почетокот ама штознам сега ја гледам и океј е..не е нешо посебно онака само да го пуштиш умот на пасење:smir:

Ј

јовица11

Гостин
A1 ги послушаа молитвите на Дијаманте
Ангели од денес (1.9)во нов термин 11:20 и14:35(r)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Денес гледав и ја убиваа Сијело со смртоносен напиток (сигурно ќе преживее, кој после ќе глуми лудило) и така.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
супер серија, и не ги исполни моите молитви, него на сите оние кои одат на школо

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Денес гледав и ја убиваа Сијело со смртоносен напиток (сигурно ќе преживее, кој после ќе глуми лудило) и така.
Oh noes.Село ќе умре.Чек малце.. она е главна личност! Село не умира , јеееее:tapp:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
разбрав дека 3 години ќе била мртва и после пак ќе се вратела :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom