Casi Angeles

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде за вас се гледа дека се е СРАЊЕ, па како можете бар за Млади Бунтовници така да кажете, кога одблежа еден од најгледаниот период, немаше тинејџер кој не ја погледнал барем малце, сепак за Ангели можам ајде да викате, ама за Млади Бунтовници не си дозволувам :tapp:

Ајде за вас се гледа дека се е СРАЊЕ, па како можете бар за Млади Бунтовници така да кажете, кога одблежа еден од најгледаниот период, немаше тинејџер кој не ја погледнал барем малце, сепак за Ангели можам ајде да викате, ама за Млади Бунтовници не си дозволувам :tapp:

јас и уште 2-3 другара понекад ке се соберевме да утепаме време и гледавме бутонвниците

се газевме од смеење

не се глупи
ама цела серија е

леле види го оној овој бла бла бла плачење плачење плачење ....и пак оговарање и пак плачење
и на крај се фатат сите машки со женски и THE END

Искрено е ОК серијата. Не ми е јасно зошто кај нас не се снимаат вакви серии???:toe:

Искрено е ОК серијата. Не ми е јасно зошто кај нас не се снимаат вакви серии???:toe:
Не ти е доста што ги имаме Џеј Џеј и компанија, Бојан 13ка, Сузе(Браво шоу, Недела во 11) што се прави Опра и Лила - македонската Бијонси Ноулс? :tapp:

Не ти е доста што ги имаме Џеј Џеј и компанија, Бојан 13ка, Сузе(Браво шоу, Недела во 11) што се прави Опра и Лила - македонската Бијонси Ноулс? :tapp:

:oftopic: Ама што имате толку против Јован Јованов, Елвир, Ламбе, Врчак (мене единствено што ме нервира е тоа што почнале да праат песни со српските турбофолк „ѕвезди“, тоа ми е мизерно..)...?

:oftopic: Ама што имате толку против Јован Јованов, Елвир, Ламбе, Врчак (мене единствено што ме нервира е тоа што почнале да праат песни со српските турбофолк „ѕвезди“, тоа ми е мизерно..)...?

да бе, супер се што им фали... освен, малце мозок и осет за подобри песни...

и уште праат дуети 5 минути, мислеле ќе направат популарна песна како 4 minutes

..аман бре..ако ангели е супер серијја...шо ќе кажеш за другиве...баш е глупо...единствено што ми се свиѓа е тоа како се облакаа.а..др ништо:toe:

Ај сеа да ве видам, на реклама на А1 оди дека се овие последни епизоди, а има уште половина од првата сезона и уште цела втора за емитување. А1 или сака да укине или да ја прекине не знам што е, а во нејзин термин најверојатно ќе иде уште по ДЕБИЛНАТА Хана Монтана, па сеа да ве видам што е подебилно :tapp::tapp:

Баш ја сакам серијава, интересна ми е !:pos2: Се разликува од класичните "шпански" серии :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom