Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Ти сфаќаш иронија? Јас во мојот пост цитирав типично вадење на адолесцент кој сака што помалку работи да научи во животот, а е во голема заблуда и сака да се извади од ситуацијата. Законите мора да се знаат, како ќе функционираме ако не ги знаеме законите? Крвните групи се многу важни, сестра ми самата ќе го изгубеше животот пред многу години поради нејзината крвна група а и до ден денес не и е гајле за тоа. Нејзин проблем.Ме корегираш за правописнема врска ама и не е нешто толку битно како сум напишал за тоа има луге кои повеке ги бидува за правопис па ке те (ме) корегираат секој си има дарба за нешто.
Поентата уште во првиот пост беше дека САМИОТ треба да се социјализираш во општеството, на пример сестрати не ја ИНТЕРЕСИРА а не е дека нема можност бидејки е на право да научи за крвната група како и тебе на пример што не те интересира кој закон за што е наменет????
А за она снаоѓање во некоја тема како што реков знаеш од се по малку ама ништо доволно(ако сам не си се заангажирал повеке да научиш) така да ке почнеш во некоја тема и после 5-6 минути ке те снема незнам дали ова и ти е некоја преднос во однос на оној кој нема поима од темата??????
тоа ти е како да почнеме јас и ти да разговараме се среќаваме на улица јас здраво како си што правиш , ти еве ништо, јас што има ново и ти немаш понатаму одговор!!!!!!
Јас ти велам дека се запишав во гимназија за да научам што повеќе работи, планирам да студирам во Америка а при тоа да не покажам резил, како на пример да ме прашаат кој ја насликал Појадок на трева и да речам Еее не учев ликовно, што ќе ми?
П.С. Што имам грешка во РАБОТИ ШТО СЕ ОД ЖИВОТНО ЗНАЧЕЊЕ?