House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе?! Ептен почнаа да го "одродуваат" Хаус. Ај летоска паузираа 2-3 месеци, почнаа крај на Септември, на почетокот од новата сезона имаа неколку тапа епизоди, и со ова повторно паузирање претераа.
Нека кажат, ако немаат веќе идеи нека прекинат со снимање, барем серијата да ја памтиме по добро.

Де бе?! Ептен почнаа да го "одродуваат" Хаус. Ај летоска паузираа 2-3 месеци, почнаа крај на Септември, на почетокот од новата сезона имаа неколку тапа епизоди, и со ова повторно паузирање претераа.
Нека кажат, ако немаат веќе идеи нека прекинат со снимање, барем серијата да ја памтиме по добро.

Повеќе серии го користат истиов принцип, пауза за лето и пауза тука некаде околу нова година.

Хаус не е Хаус без Vicotin, а и таман се навикнав на 13 ја сменија стварно почнува да станува досадна. Уште да го направат папучар, а сеќавам натаму иде работава и ќе биде крај :)

4 постови над тебе...

Те мразам! :) Се вратив една страница назад и прочитав дека умрела Кади. Значи има деветта епизода...

Ако може некој линк од торент да ми прати (ПП секако), би му бил ептен благодарен. На замунда нема, на гугл нешто сасвим трето дава.

Грасиас.

Те мразам! :) Се вратив една страница назад и прочитав дека умрела Кади. Значи има деветта епизода...

Ако може некој линк од торент да ми прати, би му бил ептен благодарен. На замунда нема, на гугл нешто сасвим трето дава.

Грасиас.

Кади умира во 9та епизода која излегува на 17 Јануари. И тоа баш тогаш се паѓа Петок 13ти.

Кади умира во 9та епизода која излегува на 17 Јануари. И тоа баш тогаш се паѓа Петок 13ти.

Знам, а слушам дека нареднава година 1-ви Мај на петок 13-ти се паѓа... Како и да е, пак те мразам. :)

Него за Хаус, ми го тупеа многу - глеј го глеј го и пред некој месец се решив да го гледам. Првите 2-3 епизоди не ми оставија некој добар впечаток, ама продужив да гледам. Не зажалив, баш напротив, ми одзеде многу ноќи неспиени, ми зададе мамурни утра и сарказам на кубик, а можда и два. :)

Што се тиче споредбата со 24, искрено, иако сум ги гледал и двете, Хаус ми е некако пореален и природен за гледање. Не викам дека 24 не е реално (реално е до некаде), но 193 убиства не се малце. :pos: Знам дека Џимеј можда ќе каже дека не се работи за спасување на светот, но многу повеќе поучни работи (не дека сарказмот и глупостите на Хаус се поучна работа) серијава ми покажа, како на пример ситуацијата со смртта на Катнер и тоа дека секој може утре да го нема. Или она „everybody lies“ или па дека „сам си мизерен“, или дека секогаш ти треба пријател.

Хју е дилајла невидена, секоја чест за одиграната улога. Од многуте прајслес видеа, го избирам ова...

house1.jpg

OMG ПА ХАУС НЕ ГЛУМЕЛ САМО ВО ХАУС
ЛЕЛЕ ОТВОРИВТЕ ЕДЕН ЦЕЛ НОВ СВЕТ ЗА МЕНЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom