House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми беше супер епизодата. Хаус и којбило = epicness.

Ќе се изнагледаме Хаус-Кади моменти ова сезона. Едноставно тоа сака да го види поголемата маса на луѓе, па и тоа ќе снимаат. Помина од мода генијален саркастичен доктор кој го мрази светот...

House will be House :) :D

И мене супер ми беше епизодата, најмногу со Вилсон се изнасмеав хехе ...А со 13 што ќе се случи ?хм....

Kade gledate sega dr Hause ,jas gledav na HTV ama veke zavrsija tamu ,epizodite na HTV mi bea prvite gledani od ovaa serija ,zal mi e sto dosega ne sum ja gledala serijava , stvarno mnogu e dobra ,epten stanav fan:vozbud:
Glavniot glumec odlicno go glumi Dr Hause ,se sekavam na nego od Crna guja i tamu bese urnebesen lik
Fascinantno e kolku ke se vneses vo sekoja epizoda ,a nemas pojma od medicina i za sto toa zboruvaat ona "ne moze da bide rak na limfnite zlezdi bidejki se e vo red so negovoto srce" i vo toj stil repliki ,bas me interesira dali onie koi studiraat medicina razbiraat se sto glavnite likovi diskutiraat i dali ucat nesto od serijava:toe:

А со 13 што ќе се случи ?хм....
Се знаеше уште при крај на 6та сезона дека 13 нема да ја има во 7ма сезона.. а зашто, не ми текнуе мислам некој друг филм треба да снима или нешо

еве линк

Kade gledate sega dr Hause
симињаме од интернет синко, какво гледање на телевизии...

симињаме од интернет синко, какво гледање на телевизии...
kerko ne sinko ,iako sigurna sum deka sum postara od tebe pa nema mesto ni za kerko:pos2: ,a kolku GB vi e konekcijata koga simnuvate od internet, jas imam samo 15 GB ,ne mozam jas da simnuvam,sve ke potrosam za 2 dena

Fala Anon za linkot , nemav pojma za 13 ...Znaci im fali zenski lik sega...

Дефинитивно подобра од првата, го вратија хуморот на големо, место патетичните дијалози меѓу Хаус и Кади.

Аууу јака епизода еј.

Ептен јака, дефинитивно!

Аххххх ме ареса ме ареса
од сите серии шо ги глеам оваа сезона(house, dexter, family guy, the big bang theory, always sunny in philly) House си останува најдобра... family guy го тупат, декстер вака така, big bang theory има некоја нагорна линија и philly вака/така

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Гледам од прва сезона 11та епизода и океј е серијава, ама не ме воодушевува нешто како што ја прикажувате вие на темава. Не е толку заразна, можеби покасно ќе ги изглеам сите сезони да не зборам пред рука.
Иначе имаше некоја споредба со 24, нема шанси :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom