Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде трачарици :) Трачарица је почела на ХРТ2. :)
Секој понеделник во 9 и 5 мислам.
Проверете си ако сакате да не ве излажам. До втора епизода се засега.

Ајде трачарици :) Трачарица је почела на ХРТ2. :)
Секој понеделник во 9 и 5 мислам.
Проверете си ако сакате да не ве излажам. До втора епизода се засега.
Тачно :vozbud:
Секој понеделник 21:10 Tračerica, serija (12) на 22-ри март втора епизода од прва сезона

Новава епизода како ви се свиѓаше? Мене ми стануваат интересни Џени и тој дилерот. И добар саундтрак имаше оваа епизода.
А нешто не ми се верува дека Чак искрено седна со мајка му на кафе, ми изгледа ко да мати нешто ама ќе видиме. :)
Ваши импресии?

Новава епизода како ви се свиѓаше? Мене ми стануваат интересни Џени и тој дилерот. И добар саундтрак имаше оваа епизода.
А нешто не ми се верува дека Чак искрено седна со мајка му на кафе, ми изгледа ко да мати нешто ама ќе видиме. :)
Ваши импресии?
Џени пак избега од дома. :)
Незнам и зошто толку се запна за него.
Дан и Ванеса знаев дека ке се измучкаат пак :) . Имаше една песна од Florence and The Machine ја познав. Интересна епизода.
Треба повеќе од St. Jude да има. Барем то беше интересно со Џени.

abe znam ama mi se smaci vise 100 serii simnuvam nemoze coek da postigne:S na net me mrzi da gi cekam od 3 kako gi davaat ednas mesecno ili kako bese:S Zaso ne ja davaat kaj nas na tv pa da ja gledame ko luge??

ааа кај нас тешко...па има толку "квалитетни" серии како Шехерезад, Бандини, Ѓумуш, Волци...нема место за Gossip Girl...тешко нас ако чекаме на нашите ТВ куќи
Инаку јас ја гледам првата сезона, до пола сум, знаете она со Блер и Чак :wink: и баш ми е жал за сите нив, особено за Блер толку е злобна само затоа што се несреќна и изгубена, а тука се и Нејт и Чак и нивните раководени животи, притисок од родителите, само Серена тера нешто нејзино, ама не знам колку долго ќе биде и тоа. Супер серија за "убавиот" живот на богаташите од Upper East Side

Ја книгите две ги читав, нај се!
Слушам многу за серијава, сите се опседнати со глумците и приказната, али неможев да ги најдам епизодите на нет некако :(
Сега ќе си фатам да гледам од утре на ХРТ2 :)

abe znam ama mi se smaci vise 100 serii simnuvam nemoze coek da postigne:S na net me mrzi da gi cekam od 3 kako gi davaat ednas mesecno ili kako bese:S Zaso ne ja davaat kaj nas na tv pa da ja gledame ko luge??
Оваа е достапна на нет секој вторник сабајле.
Ај замисли да ја купат А1 и да ја даваат? Од 40минутна ќе ја направат 1.30 сосе реклами, џинглови за реклами, џинглови за џинглови за реклами.. вака барем гледаш серија а не девојки у хулахопки како вртат хулахоп!

viki86 ако си уште на 1ва сезона, пази што читаш тука да не си расипеш нешто да дознаеш однапред. позз

Fantasy на zamunda.net ги имаш редовно епизодите.

Оваа е достапна на нет секој вторник сабајле.
Ај замисли да ја купат А1 и да ја даваат? Од 40минутна ќе ја направат 1.30 сосе реклами, џинглови за реклами, џинглови за џинглови за реклами.. вака барем гледаш серија а не девојки у хулахопки како вртат хулахоп!
hahahahahhahaha si me iznasmeala hahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahhaha mozi so u pravo vaka koa ke se zamilis :) hahahahhahah of leleleleel umrev:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Го мразам мај кога ми завршуваат сите серии :)
Готово и со третава сезона.
Ме накурчи максимално! Ја мразам Џени. Најодвратен лик од прва епизода од прва сезона. Нема поодвратно суштество. Нејзе може да ја сакаат само глупи тинејџерки. Одвратна е :)
Малце се соживеав со ликовиве. Добро ај малце повеќе :)
А Чак нема да умре нели? Не смее. Мора да се смират со Блер.
Али затоа интересно, Џорџина ис бек.
Серена е досадна како и увек. Не знам дали некогаш ќе знае што сака во животот.
Доста беше засега, чекаме 4та сезона во септември.

ХО ХО :pipi:

Го мразам мај кога ми завршуваат сите серии :)
Готово и со третава сезона.
Ме накурчи максимално! Ја мразам Џени. Најодвратен лик од прва епизода од прва сезона. Нема поодвратно суштество. Нејзе може да ја сакаат само глупи тинејџерки. Одвратна е :)
Малце се соживеав со ликовиве. Добро ај малце повеќе :)
А Чак нема да умре нели? Не смее. Мора да се смират со Блер.
Али затоа интересно, Џорџина ис бек.
Серена е досадна како и увек. Не знам дали некогаш ќе знае што сака во животот.
Доста беше засега, чекаме 4та сезона во септември.

ХО ХО :pipi:
И јас само што ја изгледав последната епизода, барем да знаев дека е крај на сезоната па да се припремев психички.. :|
Кај умира Чак не зезај.. Мене ми е жал за Џени што си ја прокоцка младоста to fit in. А Џорџина ако не зезне работа нема кој, и се кладам дека праи мучки
и дека не е на Ден детето.
Единствената позитивна страна на Серена е стилот на облакање што го фура, зашто инаку има нула карактер : )))

Ова со џени ме подсеќа на Серена. Ке се врати нова добра и поинаква.
Јас како шо сфатив Џорџина има украдено бебе од болницата најверојатно. А Ден пошто е глуп ке поверва.
Чак нема шанси да умри, очигледно е главен лик.

Четвртата сезона сакам да има дел од летото. Сигурно нешто интересно ке има од Париз. :)
До септември ке седиме сега . it sucks

Ова со џени ме подсеќа на Серена. Ке се врати нова добра и поинаква.
Јас како шо сфатив Џорџина има украдено бебе од болницата најверојатно. А Ден пошто е глуп ке поверва.
Чак нема шанси да умри, очигледно е главен лик.

Четвртата сезона сакам да има дел од летото. Сигурно нешто интересно ке има од Париз. :)
До септември ке седиме сега . it sucks
нема да седиме, ќе си водиме сопствени животи ;P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom