- Член од
- 18 јуни 2009
- Мислења
- 2.194
- Поени од реакции
- 1.406
ПиЌеФабрегас беше идиотот што го заеба пеналот на Чаби ?
ПиЌеФабрегас беше идиотот што го заеба пеналот на Чаби ?
Требаше да го пренови и тој, ако го дадеше немаше да има врска зошто улетаја играчи на Шпанија, а дека го промаши требаше да го пренови. Додека за пеналот на Шпанија пак улетаја играчи на Шпанија, немаше ниеден од Парагвај у 16м.da da fabre uleta porano,ali i na drugata strana bese ist slucajot no ete toa ne go sankcionirase sudijata za nasa sreka
Збориме за пеналот на Шпанија, Фабрегас улета порано и затоа го преновија. Иначе пеналот го направи Пике, за тоа знаеме
:tv:
Коњ :pos2::tv:
Нема везе. Истото важи за сите играчи, не смее да се во шеснаесетникот. Ако судијата го поништи на Чаби пеналот, и тој Касиљас што го одбрани требаше да го поништи. Барем јас така мислам.Немаше никој од Парагвај,кога шутираа пенал.Во таква ситуација мислам дека не треба да се повторува пеналот.
Требаше да го поништи......Нема везе. Истото важи за сите играчи, не смее да се во шеснаесетникот. Ако судијата го поништи на Чаби пеналот, и тој Касиљас што го одбрани требаше да го поништи. Барем јас така мислам.
Да, сеа видов дека е ФабрегасТребаше да го пренови и тој, ако го дадеше немаше да има врска зошто улетаја играчи на Шпанија, а дека го промаши требаше да го пренови. Додека за пеналот на Шпанија пак улетаја играчи на Шпанија, немаше ниеден од Парагвај у 16м.
Збориме за пеналот на Шпанија, Фабрегас улета порано и затоа го преновија. Иначе пеналот го направи Пике, за тоа знаеме
Дел Боске е стар лисец и можеби за ова го има чувано Силва.
Не ме заебавај, Силва че ја заеби, поарно Цеск да игра. А ова дека Торес нема око да му видиме најмногу ме радува, тапа е на светсково, да беше некој друг напред, растур че се праеше. Второ полувреме го очекувам Педро да го пушти десно да ги размрда, секако таму се послаби Џерманциве.Дел Боске е стар лисец и можеби за ова го има чувано Силва.