Фан Клуб: Шпанија

M

mercenary

Гостин
И ја неможев да го поднесам,ама кога ги гледам статистикиве...how can you not love him :pos:
Passes 106,completed passes 98...

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ауууу ми се напраи меракот, јес да урлав на голот ко од затвор да ме пуштиле, ама таман си беше:) Офсајд, не офсајд битно идат даље:pipi:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
nekoi ocigledno nemozat da go podnesat buskets

Гајле ти е Бускетс вчера си одигра одлично како и цело СП тоа што фанови на Реал не го сакаат баш те брига..

Вчера Шпанија заслужено си победи играше добро на средината Португалија само се бранеше на својата половина се знаеше дека по промашените на Лјоренте и неколкуте на Вилја ќе влезе една.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Полуфиналето ќе биде лудо :)

Верувам дека ќе го победиме Парагвај а потоа ќе играме со Германија/Аргентина....уф каков меч ќе биде.

Со ваква игра тешко дека некој противник ќе може да доминира со поседот на топката,а кога поседот на топката е на страната на Шпанците тогаш секој противник има големи проблеми.
Верувам дека Торес за следниот натпревар ќе влезе во форма и ќе почне да дава голови.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Ова колку да ти кажам дека и ти имаш „навивачки причини“.

Чави е играчот кој најмногу го почитувам од Барса, ама вечерва можеше подобро. Немав никави навивачки причини.

Крај краева, честито победа! :)
Епа јас не велам дека сум во право. Ама кога бевте почнале, овој не чинел, овој чинел, јас како и сите ќе си ги бранам играчите од мојот омилен клуб :) .... Ајде сега да ги здробиме Парагвај во 1/4 финалето...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И ја неможев да го поднесам,ама кога ги гледам статистикиве...how can you not love him :pos:
Passes 106,completed passes 98...
Од 98 додавања 80 му се кон Пујол и Пике :)

Иначе одлична игра. Гледам незадоволни, зошто? Па Шпанија игра доста паметно, не оди безглаво само да даде гол. Португалија не е Хондурас, па нападни кога сакаш. Една контра преку Роналдо и отиде све у пм. Паметно ја поставува играта Дел Боске, на вакви наптреварувања треба резултати, играта и не е толку битна. А и играта според мене не беше лоша.

VIVA ESPAÑA!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Зошто барем еднаш не бидете реални и да ја кажете истата.Јас лично играчите на Барса кога играат во Шпанија ги гледам како да се од мој омилен тим.Не знам после овие игри зошто уште серете за Бускетс,човекот како прави ДМ е феноменален.Можеби во некоја друга формација не би се уклапал но против Португалија која не знае ништо друго освен контрата тој и Чаби Алонсо ги уништија.А Чави го гледате во друго светло затоа што и во друга формација го игра.Чави правилно треба да игра на 20-30 м од противничкиот гол а не на 50м да прима топки.Е сега одбранта истоттака ни е одлична само Торес и Иниеста се гледа дека се повредени.Што е најважно го имаме Виља и формата ни оди во нагорна линија.
ВАМОС ЕСПАЊА!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Според Марка составот би требало да биде истиот.Истоттака,велат дека играчите се сремни да го остават срцето на теренот и да напишат една нова историја во Шпнаскиот фудбал со тоа што за прв пат на СП ќе се пласираат во 1/2 финалето.
ВАМОС ЕСПАЊА!!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Според Марка составот би требало да биде истиот.Истоттака,велат дека играчите се сремни да го остават срцето на теренот и да напишат една нова историја во Шпнаскиот фудбал со тоа што за прв пат на СП ќе се пласираат во 1/2 финалето.
ВАМОС ЕСПАЊА!!!

Највероватно истиот состав ќе биде иако сакам за Торес да игра Љоренте.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Ќе видиме што ќе направат вечерва овие: :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Треба ред бул да им порачаме за германцине, ко коњи се да го е*ам! Абе че ги тепаме, оваа репрезентација уште нема целосно блеснато, па редно е вечерва. Само Торес да не игра, нека игра Љоренте, ама кој да му јави на селекторо. Вечерва се очекува само победа, се друго че биди посрамно дури и на поразо на Аргентиците!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Торес дава голче вечер:tv:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Аргентина е на пат дома. Така да единствениот тим кој можам да го подржувам понатака е Шпанија, од очигледни причини.

Дел Боске ќе искочи со истиот состав, 4-4-2 со некоја чудна трансформација кога Виља се вади на крило, Рамос патролира на спротивното крило, а Иниеста се шета позади Торес. Плавушата мора да проработи, не мора денес, али против Германија ќе биде неопходен.

Kajgana Shop

На врв Bottom