Сонце - коалиција за Европа?

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување
Sonce da ne gi ogree nikogas , aman vekje dali kese spasime od komunjari :(:tapp:

Нема спас братко,инфилтрирани се во раководствата на сите партии без оглед на нивната декларираност како леви,десни или централни.:toe:

Нема спас братко,инфилтрирани се во раководствата на сите партии без оглед на нивната декларираност како леви,десни или централни.:toe:
Има и многу полоши случаи, зарем не се очевидни?

Има и многу полоши случаи, зарем не се очевидни?

Тие што се очевидни се безопасни,најлоши се оние кој се прикриваат.:toe:

Кое сонце ова е обединување на КПЈ, КПМ, СКМ и како ли се не се викаа

тоа е еволуција
од октоподот краците прераснаа во сонце
само не знам како ке го изведат следниот проект
од роза во лавче

Коалиција Сонце кое го продадоа 95?! Тоа е сонцето?

Бог да чува од ова комуњариве...

E oва е најглупавото размислување(не сваќајси го мн лично пошо не си само ти, појке општо зборвам), како може поради вакви работи или воопшто поради некакви работи да дозволиш некој друг да одлучи за тебе, некој друг да одлучи во твое име. Па после истите тие кои не излегле на гласање ќе се бунат: па не била добра власта, па сакаме друга...бла..бла..бла...Па кој ке им е крив кога дозволиле други да одлучат наместо нив.

Кога јас би бил на власт би вовел казна(и тоа дебела) за оној кој нема да излезе на гласање!!!

тебе ти дише главата или така ми се чини..ти знаеш што значи демократија?????????...мене искрено ме боли к** и за едните и за другите....не сум видел ниту од едните ниту од другите ништо добро за себе,така да МОЕ и САМО МОЕ ПРАВО Е ДАЛИ ЌЕ ГЛАСАМ ИЛИ НЕ, ни еден закон не може да ме натера на тоа

Што бе, и ЛП со Стојан Андов пак со СДСМ?! Хахаха, ебт политика...

За ТИТОВИ ЛЕВИ СИЛИ, се знае! :)

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=5497
`Влегуваме во коалицијата со СДСМ и со други партии заради постигнување компромис за името`
Тито петковски.
ценам ваква искреност.

Денес гледајќи ги веќе истите вести кои ни се вртат деноноќно случајно налетав на изјавата на Лицето (гуруто на новите Сонца?!). Човеков онака ничем изазван лупна една, јали глупост, јали непромислена изјава. Чоеков онака ладно на прашање одговори дека се слага со промена за меѓународна употреба. Поточно дека тоа бил т.н. ,,компромис,,?!

Притоа не прецизирајќи за каква меѓународна употреба. Да не е за онаа употреба која веќе неколку месеци ја бајат Караманлис и Бакојани?! Т.н. употреба erga omnes. Или во превод за целата меѓународна употреба? Не прецизирајќи што мисли човеков за билатералните признавања од над 120 држави? И се прашувам дали е ова само една ,,несреќна,, изјава, или е континуитетот во спуштањето на т.н. црвена линија, т.е. секојдневното рушење на Македонските позиции со вакви изјави?! Дали константно со ваквите изјави кои веќе ми се симптоматични, се кокетира кон некој и нешто?

А знаеме каков е на давање на ,,патриотски,, изјави од типот на октоподи, и ,,мај нејм...тхе нејм оф мај кантри....,,

Back
На врв Bottom