Што ако испиеш Кока-Кола?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе 5-6 месеци ептен ретко конзумирам Кока-Кола па и воопшто секакви газирани сокови. Немам приметено некоја разлика...

Јас сум повеќе за КОКТА ! Да не има и за неа податоци за некакви штетни влијанија врз организмот ?

бегај не ја спомувај сум се искинал од повраќање од неа, а дека е убава за пиење убава е(затоа и се препив) но сум се препивал и со кока кола но не ми се случило тоа никогаш со неа

ако испиеш кока кола само плус калории и штетни материи во организмот, некаде по порталиве читава дека наводно пепси и кока кола биле забранети во некои земји бидјки е утврдено дека во нив има пестициди ај сеа!

Па ја пијам, али не многу често зш си имам друг пијалок кој ми го прави ќефот. Кока-Кола пијам само кога нема од мојот омилен..

...Јас пијам кока-кола!...Не толку често али сепак..Со ручек, на гости, у мц!... Али и кога не пијам не гледам некоја разлика од не конзумирање на кока-кола!:toe:
..Исто ми е:baeh:

Колку и да е штетна,неможам без кока кола:nenene:

DSCN3956.JPG

искомбинирано со
coca_cola_bottles.jpg

мерациииииии:vozbud:

пијам бате кока-кола..а ако ја смешаш во бакарди задоволството е исто ко секс,уствари не можиме Ворен Бафет да го прајме улав чоеко дека не чини кока-кола

Не искачајте на улица ебаве, да не ве згази авион на пешачки:kesa:

Da si ostanevme u komunizmot nemase da imame pristap do americkoto gjubre, ama demokratijata ne navlece na ova zabraneto ovosjeee :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom