Што ако испиеш Кока-Кола?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко пијам Кока-Кола. Премногу ми е блага, а и без тоа не пијам често газирани пијалоци.

mnoooogu pijam koka kola ama epten i sea vise nema da pijam poso mi se prai stomakov ko pivo da pijam.

Кога бев зависник од кока кола ми беше убаво значи гасев жед...но кога приметив дека ме факааат киселини од неа и дека премногу ме подува и ме поправа решив да ја оставам и прво си пиев кисела вода и сега обична минерална...мој совет е дека ствара завист..немојте

Веќе 2 месеци не пијам Кока Кола и топ ми е.Претходно од кога знам за мене пиев по 1 литар дневно а понекогаш и повеќе...едноставно бев како наркоман не можев без кока кола.И од кога приметив што се ми се случува престанав да пијам и мислев дека нема да можам да издржам ама еве веќе 2 месеца се неам напиено...

....ќе се туриш од ждригање. :pos:
Шала на страна, какви да било податоци и да читнам за тоа колку е лоша кока колата, пак ке продолжам да ја пијам. Добро е што не ја пијам често, ама скроз да се откажам, нема шанси.

Кока кола
фанта
бонаква.......се на кока кола компани....

па пијте синалко, кожувчанка, синета, ебаго:helou:

Големо чудо,ни киселени иам ни ништо,а активно си пијам.

Се изначитав сешто на темава и верувам дека има нешто точно во ова, ама да се откажам од Кока Кола no way:nenene:. сепак ако се пие во умерени количини штетноста не е голема

не ја пијам пошто некако изменета им е не е таа Кока Кола шо беше порано

Фала богу се откажав одамна од газираното:).
Не дека пиев премногу газирано или сум била зависна од кока колата, напротив, никогаш не сум ја сакала толку:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom