Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Ауф, за среќа не ме фатиле до сега како имам односи. Не знам стварно што би направила доколку ми се деси ова, но сигурно би пропаднала во земја од срам.:kesa:

Секогаш ме фаќаат паранои кога имам односи и не можам баш доволно да се опуштам баш ради таа причина - да не ме фати некој.
Е сега доколку сум сигурна дека не може никој да не` фати, тогаш не мислам на ништо друго освен на...:vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Ме немаат фатено на дело, за дркање никако, а ми имаат наоѓано кондоми у кола и у соба коа реновиравме летово, појам неам од каде, и ме пофали аа браво, барем за абортус 200 евра нема да давам.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ауф, за среќа не ме фатиле до сега како имам односи. Не знам стварно што би направила доколку ми се деси ова, но сигурно би пропаднала во земја од срам.:kesa:

Секогаш ме фаќаат паранои кога имам односи и не можам баш доволно да се опуштам баш ради таа причина - да не ме фати некој.
Е сега доколку сум сигурна дека не може никој да не` фати, тогаш не мислам на ништо друго освен на...:vozbud:
Па добро сега зависи каде е тучата.Неможиш секако да се отпуштиш доколку во една соба си со партнерот а во другата соба неговите родители ручуваат.Или во природа или во кола очекуваш во секој момент некој да ти стропа на џам.И сеа најновото не само шо ќе се плашиме од луѓе туку може и да обериме казна од цајкан.Според новиот закон секс на јавно место не е дозволено и ако не се лажам казните се огромни

Цајканите службено стануваат манијаци

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Еднаш ќе ме фатеа, блиско беа. :) :drk: и слушалките на глава, музика слушам. Не ја чув баба како се качила на спратот, право рестарт на компјутерот и некако се извлеков, реков дека се облекувам... :kesa:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ne me fatile ni na seks ni na drkanje,a sekogas vakvite raboti se slucuvaat do soba kade sto ima nekoj,no uvek sum zaklucen:)

Ne daj boze da me fati nekoj,ke umram od sram:kesa:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
еднаш татко ми ме имаше пратено да однесам некои документи од судот, и таман јас да тргнам (он беше излезен по нешо др) еве ти ја девојката на врата кажува била на минување. Си помислив јас ај на брза рака по еднаш ама биднаа повеќе. и на вториот или третиот пат онака од никаде го слушнав генералскиот глас на татко ми како се дере изнервирано од претсобјето: „облекуј се и сместа да одиш до судот“.
девојка ми почна да мењава бои а јас онака ладен станав се облеков завршив работа и се вратив дома. Го прашав татко ми како знаеше дека не треба да влезе туку ми викна од позади врата а он ми вика „па прслук најдов во дневна, како да незнам“
сепак не ми беше срам зш со тато отворено си прајме муабет за тие работи
незнам веќе колку пати ми наоѓал кондоми во викендицата,нонстоп ми се дере за тоа, ама закон е чоекот

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Па добро сега зависи каде е тучата.Неможиш секако да се отпуштиш доколку во една соба си со партнерот а во другата соба неговите родители ручуваат.Или во природа или во кола очекуваш во секој момент некој да ти стропа на џам.И сеа најновото не само шо ќе се плашиме од луѓе туку може и да обериме казна од цајкан.Според новиот закон секс на јавно место не е дозволено и ако не се лажам казните се огромни

Цајканите службено стануваат манијаци
Да де да.
Ако сме во соседната соба каде што можат да не фатат неговите или моите, страв ми е од нив, ако сме у кола, страв ми е од цајкани или случајни минувачи.
Ако нема никој дома, ако се негде отидени на викенд или на одмор родителиве, можам и гола да се шетам ако сакам. :icon_lol:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Ке беше за малце летотво...да ме фатат на плажа...искрено не ми пречи ако некој ме види како имам секс, ама под услов да не ме знае....Иначе не се оптоварувам јас со тоа многу...јас имам фатено којзнае колку...луге....живеам на такво место.....Не мислам на тоа многу кога имам секс на отворено, особено на лето, ама ретко...пред се се тоа орални работи....

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Како мал еднаш,додека работев во веце:drk: татко ми зема тропа на врата и ја полу отвара ме гледа и ја затвара одма и ми вика,Го оштриш моливот а? :pos2:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46

Не ме фатиле никогаш, се надевам и нема.
Јас до ден денес дома не сум опуштена скроз, само се плашам да не се слуша, да не влези некој...Ама како поминува времево се опуштам, си викам уживај не мисли на глупости и затоа си имам клуч на врата...А додека студирав, гајле ми беше, комшивката обавезно еднаш во денот ми тропаше на врата:kesa:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
хехе интересно:)....ме имаат фатено и тоа во шатор со една пријателка:)...и тоа ме снимале ама само звук..па за среќа моја мобилниот дојде во мои раце...и нема докази:)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
0
uf, ednas mene me fatija, posle skoro cela godina ne moev u lice da gi gleam a da ne se zastramim.Fala bogu toa bese odamna.:D

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Фатени на дело како мастурбирате?

Хе ви се случило ли ова некогаш, ми текна случајно на еден другар ко помали го фатиле дома неговите, и ден денес го заебаваме:drk:

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Мене ме има фатено сестра ми со едно девојче. Само отвори врата почна да се смее затвори и толку беше ми се упропасти работата. Ама добро пак сестра постара и плус близок сум со неа така да не ми беше многу срам. Дури и добив едно браво братко :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom