Фан клуб - РК Вардар

31402_1436780646827_1452313465_1109925_5217311_n.jpg
Резили бре и децата на урко од автокоманда не ви се плашат повеќе :kesa:Па налет тоа овај вашиот михајло прецдателот на клубот а воедно и прецедател на РФМ плати 13000 евра за да гледа на домашен терен како губи :nesvest:

Прегледај го приврзокот 28471
Резили бре и децата на урко од автокоманда не ви се плашат повеќе :kesa:Па налет тоа овај вашиот михајло прецдателот на клубот а воедно и прецедател на РФМ плати 13000 евра за да гледа на домашен терен како губи :nesvest:
А по што процени дека не се плашат :icon_mrgr
П.С. ти да не очекуваше дека Вардар ќе освои :tapp: Барем се обидовме да го освоиме, ама се покажа дека сепак Металург во моментов е поквалитетна екипа, иако да ги имавме Радуловиќ, Прибак и Ракчевиќ во екипа, имаше да го растртиме Металург :smir: Лош потег што ги продадовме...

Прегледај го приврзокот 28471

кај бевте вие да дојдете "јаки момци" во саботата и не ми се вади со тоа "пристрасно е, Mихајло мести итн." зошто се покажа дека не е така па дури и спротивното, многу поголем притисок вршеа локалните шерифи од автокоманда и повеќе спорни одлуки имаше во нивна корист, а верувај, "биче дана за мегдана"

Класика е веќе да го гледам Минчо, Чокрев, свињата и тренерот на младинците како стојат одма до судиите и делењгатот и реагираат на секоја одлука. Кога веќе никој не ги брка, незнам зашто и Михајло не постапи исто. Нека собере тројца рекетари со него и нека висат со главите над делегтите...

Во сабота играме пак со Металург од 18:30 од фудбал право у Кале.

Има вистина во шпекулациите дека Металург бил заинтересиран за Петар Ангелов,Никола Митревски и Велко Марковски од Вардар

^ ШТО ЌЕ ИМ СЕ ?!?!?!?!
На секоја позиција имаат по 2-3ца квалитетни играчи,голмани имаат:tapp:

Иначе Велко Марковски вчера го видов со брат му у Аеродром,колкав е типот :pos:

кај бевте вие да дојдете "јаки момци" во саботата и не ми се вади со тоа "пристрасно е, Mихајло мести итн." зошто се покажа дека не е така па дури и спротивното, многу поголем притисок вршеа локалните шерифи од автокоманда и повеќе спорни одлуки имаше во нивна корист, а верувај, "биче дана за мегдана"
Нема што тебе да ти се правдам ете го знаеш официјалниот став на групата да не бидат дел од приватната журка на михајло но мој личен став е дека е ова голем минус што не додјдовме и баш напротив за инает требаше да дојдиме да му го заебиме колку толку уживањето на прецедателот бидејчи колку што се сеќавам ова беше прво не присуство на групата на куп завршница Во секој случај играчите наши барем се покажаја во одлично светло и одзедоа гол дел од силите на вашите играчи и уште полесно ве совладааа на домашентерен Тоа што неколку души вршеле притиско страмота е да кажиш на ваш домашен терен дека тоа се случувало па зошто сте вие ?Бие требаше да вршите притиско на ваш терен а не гостите :tapp:а дана за мегдана ете сега имате уште во недела или сабота кога се игра колото па ќе видиме што ќе биди или уште помалку луѓе ќе имате и ќе си викате од трибина ама што и да биди имајте на ум дека нема вас да ве пуштат кај нив во салата ако многу глумите (како лани што не ве пуштија)
Тоа што ме праша мене оти не дојддовме кај вас ти одговорив сега ти кажи ми мене оти вие 20 години односно никогаш не сте биле кај нас во салата ?Ниту знаетте кај се наоѓа :kesa:значи да не се повторвам јас не го оправдувам нашето не доаѓаѓе во ск но вие да зборате имате најмалку образ за тоа кога НИКОГАШ ВИЕ НЕ СТЕ ДОШЛЕ ВО БИТОЛА:uvo:

бидејчи колку што се сеќавам ова беше прво не присуство на групата на куп завршница :

Да не се навраќам многу наназад,а лани на завршницата во Борис Трајковски исто полуфинале...тогаш зошто не дојдовте?

Нема што тебе да ти се правдам ете го знаеш официјалниот став на групата да не бидат дел од приватната журка на михајло но мој личен став е дека е ова голем минус што не додјдовме и баш напротив за инает требаше да дојдиме да му го заебиме колку толку уживањето на прецедателот бидејчи колку што се сеќавам ова беше прво не присуство на групата на куп завршница Во секој случај играчите наши барем се покажаја во одлично светло и одзедоа гол дел од силите на вашите играчи и уште полесно ве совладааа на домашентерен Тоа што неколку души вршеле притиско страмота е да кажиш на ваш домашен терен дека тоа се случувало па зошто сте вие ?Бие требаше да вршите притиско на ваш терен а не гостите :tapp:а дана за мегдана ете сега имате уште во недела или сабота кога се игра колото па ќе видиме што ќе биди или уште помалку луѓе ќе имате и ќе си викате од трибина ама што и да биди имајте на ум дека нема вас да ве пуштат кај нив во салата ако многу глумите (како лани што не ве пуштија)
Тоа што ме праша мене оти не дојддовме кај вас ти одговорив сега ти кажи ми мене оти вие 20 години односно никогаш не сте биле кај нас во салата ?Ниту знаетте кај се наоѓа :kesa:значи да не се повторвам јас не го оправдувам нашето не доаѓаѓе во ск но вие да зборате имате најмалку образ за тоа кога НИКОГАШ ВИЕ НЕ СТЕ ДОШЛЕ ВО БИТОЛА:uvo:

Abe MOMAK, probavme da vlezeme na nekoe od prethodnite derbija, koga se pogodi rakometot vednas posle fudbalskoto derbi, ama ne ne pustija!!! TAKA DA DOSTA SERETE, koga svesno go sprecuvate naseto gostuvanje vo taa SHTALA. A sto se odnesuva do vas, vie imate gi imate site uslovi za da gostuvate vo Skopje i pak ne doagjate. Vie ste stoka, a ne navivaci. :)

јас го знам официалниот став на вашата група, само како што кажав во првиот пост тоа не е оправдување, на натпреварите од завршницата на купот се покажа дека не сте во право , мислам дека само така кажавте зошто знаевте дека нема да дојдете незнам од кој причини

јас се согласувам со тебе дека требаше да дојдете без разлика на Михајло, битката не се води со протести надвор од трибина, туку на трибина

како што кажа тони јас се сеќавам дека барем 4 години не доаѓате (оваа година, лани и пред 3 години сигурен сум дека не бевте, за таа пред две мислам дека не бев јас не се сеќавам)

ние вршиме притисок со нашите песни, навивање, кореографии само ние сме навивачи дечко, толку ни е моќта, не сме мафијаши кои се закануваат со се и сешто

нас не не пуштаат кан нив у сала зошто сме иста бројка како дома и предходниот пат влеговме колку што не пуштија (неам поима колку е тоа луѓе во бројка), ги надвикавме кај нив у сала, а другите останаа надвор и имаше нешто инциденти и излеговме како што се сеќавам

верувај дека желба ми е најголема да дојдам во таа ваша сала што толку ја зборите и да ве поразиме на домашен терен (зборам навивачки, не сум нити сељак нити напалено дете преку форум да се фурам за тепање и после нигде да ме нема, само колку да не ме сватиш погрешно) ама и сам знаеш дека никогаш не не пуштаат да влеземе, немало сигурност, а како што се сеќавам еднаш полицијата ни даде дозвола ама управата на Р.К. Пелистер не ни даде и не дојдовме, а управата бевте вие така!? исто така кога се играше Пелистер-Вардар у фудбал (незнам пред колку време беше) после се играше и ракомет и тогаш сакавме да дојдеме и пак не пуштија

:oeoeoe:

Бре бре се хулигани сте се собрале...:pos:

Ај со ред да си почнам. Ние бевме 150 вие и погоре пишавте 350-400, прво пол не надвикавте што е и нормално со оглед на бројката, ама второ се заќутевте... резултатот ви го налагаше тоа.:wink:

Сега за влагањето незнам како може да се фалите кога од 400 луѓе колку што бевте само 15 влегоа на терен и изглеа имаше некоја забрана за поминување на аут-линијата па затоа и не мрднавте од таму. Точно е дека некои од нашите членови се разбегаа ама повеќето останавме и сакавме да се пресметаме али од кучињата неможеше да се стигне до терен. А и вие не бевте ништо поарни, од толкава бројка само 15 души влагаат а другите горе си седеа и не ни мрднаа.:nesum:

А за тоа што мислевте ќе не заќутите со "тишина" сте се излажале, можете сами да си се заќутите ние сме се погласни и погласни.
И за крај сите тие шалови ваши се одземени од ваши членови, зарем можам јас да ви отидам во штаб и да купам шал?
Тоа за купување е ваша одлика. Неколку наши членови беа тепани поради тоа што продавале шалови на комити од нивните училишта. Ама најтагично е тоа што видов од оние маици Металург кои што ги носат децата што тренираат ракомет во клубот па уште и со нив се фалите...:tapp:

Најверојатно еден од голманите ќе дојде кај нас пошто Борко си иде наредна сезона а и Брестовац изглеа па така тој Митрески добро ќе ни дојде.:)
Се гледаме во сабота а и најверојатно ќе може и вие да се израдувате на победа.:helou:

Ај со ред да си почнам. Ние бевме 150 вие и погоре пишавте 350-400, прво пол не надвикавте што е и нормално со оглед на бројката, ама второ се заќутевте... резултатот ви го налагаше тоа.:wink:

Сега за влагањето незнам како може да се фалите кога од 400 луѓе колку што бевте само 15 влегоа на терен и изглеа имаше некоја забрана за поминување на аут-линијата па затоа и не мрднавте од таму.
Точно е дека некои од нашите членови се разбегаа ама повеќето останавме и сакавме да се пресметаме али од кучињата неможеше да се стигне до терен. А и вие не бевте ништо поарни, од толкава бројка само 15 души влагаат а другите горе си седеа и не ни мрднаа.:nesum:

А за тоа што мислевте ќе не заќутите со "тишина" сте се излажале, можете сами да си се заќутите ние сме се погласни и погласни.
И за крај сите тие шалови ваши се одземени од ваши членови, зарем можам јас да ви отидам во штаб и да купам шал?

Тоа за купување е ваша одлика. Неколку наши членови беа тепани поради тоа што продавале шалови на комити од нивните училишта. Ама најтагично е тоа што видов од оние маици Металург кои што ги носат децата што тренираат ракомет во клубот па уште и со нив се фалите...:tapp:

Најверојатно еден од голманите ќе дојде кај нас пошто Борко си иде наредна сезона а и Брестовац изглеа па така тој Митрески добро ќе ни дојде.:)
Се гледаме во сабота а и најверојатно ќе може и вие да се израдувате на победа.:helou:
1 Болд.-Тапанот ви се слушаше само, ај запрашај се како грмеше Зошто толку глупи сте...
2 Болд.-Другите бевме спречени одма од полицијата не можевме да влеземе, има и слики да видиш колку души сме одма до линијата
3 Болд.-Од 150 души само 3ца ги рачунаш за повеќето?!
4 Болд.-Тој шал Вардар се продава во продавници во ГТЦ и на пазарче.Знаете и самите.

ако не ја пројдовме аут линијата како тоа да еден од вашите "одземени" шалови го вративме кај нас на трибина? мисалм дека беше тој што се обидовте да го запалите, ама не гори тој, тоа е светост, ВАРДАР е светост

Сега за влагањето незнам како може да се фалите кога од 400 луѓе колку што бевте само 15 влегоа на терен и изглеа имаше некоја забрана за поминување на аут-линијата па затоа и не мрднавте од таму. Точно е дека некои од нашите членови се разбегаа ама повеќето останавме и сакавме да се пресметаме али од кучињата неможеше да се стигне до терен. А и вие не бевте ништо поарни, од толкава бројка само 15 души влагаат а другите горе си седеа и не ни мрднаа.:nesum:

Како прво влегоа повеќе од 15,а уште доста беа спречени уште додека идеа да се спуштат од полицијата.Многу брзо реагираа.
Второ секој што ја гледал утакмицата на ТВ ќе ви каже дека во ниту еден момент не се слушнавте и дека јасно се слуша секоја песна на Комити.
Трето само тапанот ви вредеше.Ние од другата страна дури и кога мењавме песни кога се ќутеше не се слушавте што пееете туку само тапанот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom