Дали црнците слушаат метал?

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
уште еден беше у Suffocation, тапанарот мислам...:uvo:

Да, да, во право си.
Двајца се, само поентата ми беше да потенцирам, стриктно во контекст на темава.

suffocation1.jpg

..лее змаисли проаѓа до тебе црн ко ќумур...со ланци...и тоа све..ја незнам би се смеела..као прво...ама заш да нема бе..супер би било:pipi:

Abe si slusat metal ne deka ne
eve na pr
znam deka vo NY
ima eden kvart kade so crncite tamu
samo metal slusat
ali sigurno ne se tolku zasileni kako vo dr geta i so dr crnci
koi ne ja slusat ta muzika
ali tie si znaat :D

Не бе , мислам дека не е црнец на RATM пеачот ...
Иначе мора да се најде по некој црнец шо слуша метал само тешко
Како новиот пеач на Сепултура шо е...
btw коа ги споменавме бразилците Soully rocks ! :)

ШТО ....
ШТОО.....
Џонатан Рапува....
ехххххххххххххххххххххххххххх си промашила ..
кОРН се прави ну-металци они ја измислијата овој жарн на музика ... како бе .ц.ц.ц..ц.ц.ц.ц.ц Џонатан рапува .ц..ц.ц.ц.ц.

Џонатан РАПУВА ..... де молам ти се погледенте и кажете ми ? :tapp::tapp::tapp::tapp:
Пред се ну метал! И сам кажуеш! Тоа е срање! Ај сеа шетај...
Е од овој нема по метал црнец!!! Hirax

HIRAX_0004.jpg

showthread.php
Само шо сакав Хајрекс да ги спомнам :) Иначе сте приметиле дека црниве металци што имаат долга коса имаат суканици??? :)

HIRAX_0004.jpg

Типацов ми заличи на Лени Кравитц. Мислам дека се повеќе црнци ке има во металот па и во целиот рок. Како што бил Џими Хендрикс најдобар гитарист можно и црнец да биде во најдобриот метал бенд.

Како не сваќате дека нема најдобар метал бенд и нема ни да има пошо тоа е прашање на вкус не тресете глупости,а и различни гранки на металот има мн па така да....

Јас стварно појма немам од метал музика али освен овај црнец на сликата не сум видел друг така облечен или да прави таква музика :toe:
позз

Абе, незнам дали слушаат метал или не, само знам дека можат да бидат БЕСНИ бубњари!
XDD

Како не сваќате дека нема најдобар метал бенд и нема ни да има пошо тоа е прашање на вкус не тресете глупости,а и различни гранки на металот има мн па така да....

Добро де ако кажам нешто во афект мора да е глупост а? Мислав на бенд кој е вклучен во најдобрите метал бендови како што во рокот се Битлси, Ролинг Стоунс, Лед Цепелин, Дип Парпл и други. Значи и во рокот неможе да се знае кој е најдобар али се знае кој се легенди. Така и мислев кога пишав најдобар метал бенд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom