Предвремени избори!

• Креатор на темата Креатор на темата kmitev
  • Време на започнување Време на започнување
Е не ми се верува.... :)))))) Знам дека кампањата почна одамна, али смешно е бе. Нема шо, класични политички фори :)

Со какви ниски удари се служат овие од СДСМ тоа е чудо еј....Лешеви ќе газат, само да дојдат на власт...Макрадули, главо букова..ВИЕ БЕВТЕ ЗА ПРЕДАВАЊЕТО НА ИМЕТО!АКО БЕШЕ ГРУЕВСКИ ПРЕДАВНИК, СЕГА ЌЕ БЕВМЕ ВО НАТО И ЌЕ СЕ ВИКАВМЕ акосфјиоасјфиоМакедонија.....Смрден..

Важно Љубиша Георгиевски отиде да спие овие ке се караат цела ноќ.Добро шоу :pos:

Едит.Аууу моја грешка.Се врати актерот Георгиевски :)

КрадеМарули ми е интересен..Колку е запотен!Колку само му е криво што 10пратеници ќе имаат...НЕ Е ГЛАСАНОО НЕ Е ГЛАСАНОООО ЧОВЕКОВ МУ СЕ ИДИ ДА СЕ ОТЕПА:cug::cug::pos::pos::pos::pos:

Важно Љубиша Георгиевски отиде да спие овие ке се караат цела ноќ.Добро шоу :pos:

Едит.Аууу моја грешка.Се врати актерот Георгиевски :)

Ете го Љубиша кам бек, мадафака:pos::pos:

Moze li nekoj da objasni podobro zasto imame predvremeni izbori, zasto Gvujo zboruva kako dete od gradinka na koe drugarcnjata ne mu davaat igracki.

Има ли блиска аптека до собрание да тркне какадули да земе по едно пакетче диазепам за сопартијците?:helou:

Сите што се за превемени избори се предавници на Македонија.

Сите што се за превемени избори се предавници на Македонија.

lol znaci samo SDS se vistinski Makedonci i nosaci na Makedonskiot identitet i duhovnost :)

Zote..zote .. barem obrazlozenie da dadese a? Ama dovolno si kaza i onaka.

Едно нешто не ми е јасно...

Ако Груевски е стварно Пиноче, Хитлер, кукавица, предавник - и ако сигурно ќе потоне на избори...

ЗОШТО СДС се против избори? Сакаат да го спасат Груевски?

Само во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom