Ваши кражби :)

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Цела гајба од продавница и ја прапродадоф

Не се секавам дека имам нешто украдено :toe:

хухух со сестра ми бевме во книжарница и на сестра ми и фалеа уште 3 денари да си ја купи острилката шо ја сакаше,а таа гуската не ни ја даваше и јас без ич око да ми трепне си ја џапнав и трчанката да ме нема ... од тогаш неам влезено во книжарницата :)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ееее бе лудо девојче.
Хаха знаев дека си луда али до толку!!! :icon_bigg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ееее бе лудо девојче.
Хаха знаев дека си луда али до толку!!! :icon_bigg

Абе забораив кабелот од школо за компјутерот шо го дрпнав да напишам :(

би-ти-ви тек до прва ке дознаваш ептеееееен работи за мене мило :pipi:

Кола од комшијата ! :smir::salut:

Како успеа во ова многу ме интересира

Јебига брат му беше оставена колата пред двор два месеци и решив да му ја преместам. Ја начекав отворена и ја повозав низ маала:smir: Ама ме фати и ми лупна еден шамар добар комшиски...Чисто спортски :vozbud:

Еднаш, ко помали, на еден човек во подрум му влеговме, лубеница му украдовме. :vozbud:

си идам у сендвичара,нарачувам помфрит и таа тетката се врти да најде салфетки и јас си земав цела шака помфрит и го набутав набрзина

Лани летото мене и другарка ми прееемногу ни се јадеа пченки и јаболки ( Охридски оние Петровкине) и се договориме јас да крадам јаболка а таа пченки. Вечерта отидовме украдовме и си дојдовме дома и со сласт си ги јадевме..:pipi:

Уште не сум го сторил, но треба да украдам еден стол од читалната за да не ме глобат кога ќе се отселувам :) а да, и додека не дрпнам некоја тоалетна хартија од читалната, не си идам!

помал кога бев, бев со баба ми в продавница и мастика си ставив в џеб никој не ме виде па дури ни баба што бев цело време до неа:smir:

Најскапа кражба до сеа... од грчки гифт шоп нараквица ( 5 евра ) не се исплатеше да ја купам, а ногу ми улезе у очи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom