Писмо од Нирнберг... (Македонец и грк)

• Креатор на темата Креатор на темата ^^Smiley^^
  • Време на започнување Време на започнување
Да им ебам све на грците... све се такви за нигде... среќа овде неам сретнато досеа грк у директен контакт . hehe:

не не не не слободно иди ја порадо би у војна него да ебам примерок од тој вид на жена,црно и со бркови не ми го дига баш sdsd

И ја би го кажал истово. hehe:

Да.Уф колку се имам карано со грци.Не бива не можеш да им докажеш.А што немаат врска од историја, немаат научно докажано е.Од факти за тоа дека Македонија е нивна знаат само едно: Македонија била грчка 2000 години, а и тоа е лага.Друго ништо не знаат.Ама за дерење први се.Глупи се тоа е јбг.

Воопшто не сум изненаден.Кога бев на детска евровизија и кога делев н сите учесници промотивен материјаал(цд,знаменце календарчиња) Грците фино лепо ги искинаа пред мене.А замислете тоа беа деца од 14 години.Значи од мали се учени на омраза спрема нас.Ташлаци бе

Воопшто не сум изненаден.Кога бев на детска евровизија и кога делев н сите учесници промотивен материјаал(цд,знаменце календарчиња) Грците фино лепо ги искинаа пред мене.А замислете тоа беа деца од 14 години.Значи од мали се учени на омраза спрема нас.Ташлаци бе

Не си требал да им даваш знаменца. Игнорирајте ги насекаде. Тие не мразат фантастично многу, а сега и политички не можат да излезат од дупката во која што влегоа и во којашто сакаат да не повлечат.

Проблемот е што се фанатизирани и разбираат само сила. Нашиот став тие го толкуваат како слабост. Ние треба надмено да им се поставуваме и да сме агресивни спрема нив.

Ако пак Грк те нападне физички (!), нема дилема, се оди на давање животна лекција.

Да.Уф колку се имам карано со грци.Не бива не можеш да им докажеш.А што немаат врска од историја, немаат научно докажано е.Од факти за тоа дека Македонија е нивна знаат само едно: Македонија била грчка 2000 години, а и тоа е лага.Друго ништо не знаат.Ама за дерење први се.Глупи се тоа е јбг.
На глуп човек можеш ли да му докажеш нешто, тој тие како коњ со она пред очите (се извинувам на коњите-животните:smir:), па таму во гејлада едвај секој десети има средно.:toe:

Ima sekakvi idioti kaj Grcite, vo 99% od slucaite e taka so niv. Megjutoa jas tuka imam eden prijatel Grk, koj raboti vo Grcka Ambasada vo Praga,i bez problem ne mu e tesko da kaze deka sum Makedonec i da ja narekuva R.Makedonija, kako Makedonija koga zboruvame za politika, duri i vo drustvo,i vo prisustvo na drugi lugje.
Znaci em raboti za Grckata Administracija, em covekot si ima svoi vrednosti i pravila,kultura i dignitet,i znae sto e pocit kon prijatelot i sogovornikot!
Za zal, takvite lugje vo Grcija se 1 na 1000. Sad but True...
Da se nadevame, deka so vreme se poveke i poveke Grci ke stanat imuni na politikata-virus so koj gi true Grckata propagandna vladina masinerija....

mozebi e makedonec ( samo se plase da ti kaze ... ili "polu makedonec .. "

А ти беше ли љубезен да му ги поздравиш мајка му и сестра му, како на добар комшија ? Апелирам: да не водиме војна туку љубов, со сестрите на грчињата ! Така ќе се зближиме и се ќе биде ОК.

:pos2::pos2::pos2:

Требало овој нашиот да го викне менаџерот и да го отпуштат копилето.

more crn pecat , sapun da go napravat ... ama nasevo kulturno ...

Браво браво, чоекот најправилно си постапил, прво малку на културен начин го отерал УПМ после на малку поинаков начин пробал да му објасни(му се плукнал во храната:pos2:) и на крај кога овој пак не сватил.... нормално морал да му ја затупа некоја.
СЕКОЈА ЧЕСТ

ova e veke onoj vistinskiot kulturen nacin , ama dzaba za niv samo so stap po tikvite .

Lele ne mi se veruva, ova Grcive se ludi, zimi se...

Idam deneska da kupam za jadenje od "Huhnertod" (Pile od skara za..... .......(bidejki toj uste mnogu drugi raboti kazuvase i se derese, ama da ne go tupam sea)... i ovoj se smiri :):):) ne mi se veruva. LUDI GRCI

D. od Nirnberg, Germanija

more more , kolku li se samo "nikakvi" nacionalisti i glupaci ( sto sakaat da pokazat niz svetot + svabi go videle , a ovoj ko "nivata" da mu ja zele ...
toa e toa prost narod + evropska unija .

На глуп човек можеш ли да му докажеш нешто, тој тие како коњ со она пред очите (се извинувам на коњите-животните:smir:), па таму во гејлада едвај секој десети има средно.:toe:

ne e zadolzitelno obrazovanieto tamu ( koj kolku saka tolku si uci dosta e da znae da se potpise i inaet "nie ke mu "prodademe" / mototo na nivnoto ministerstvo za nauka i obrazovanie .
pozZ

Na grcive netreba recka da im se udira , iako go imaatpogolemiot del od makedonija zemeno , sepak se plasat od 2 miliona narod. A ti ubo si mu naprail , diplomatski , pa toj neka se cudi sea.

more beter od ѓупците se . <:o)

Sigurno e izguben Makedonec poznavam takvi. Takvite se pravat pogolemi Grci .

Па 90% од тие што лупаат дека Македонија е грчка се „Изгубени Македонци“. На грците од островите, од Пелопонез (од прилика се јужно од Атина и мнозината од Крит викат дека „До вчера не смеевме да го изговараме името Македонија, а сега цела наша политика и сите наши ресурси одат кон предел кој што јавно се сметаше за туѓински.“

Срамота е што нашиве изгубени Македонци не само што им дават подршка и поткрепа на грците, туку им предаваат и гени кој што никако не смеат да се дават на такви шупелки.

bravos taka samo taka so kultura ke ja branime ovaa nasava zemjicka napatena more trebalo da go zgazis na mesto tuka dfa mu e... se zivo :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom