НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
abe decki pa i u slucaj da ne ulezeme u ``alijansata`` tuka segugas e ``hordata`` ( ovoa od starite dobri vreminja koga skapuvaf po 10 saata u deno na WOW :D )

ps. iskreno za Albancite nemav nogu dobro mislenje ali sea stvarno se izmeni

Поздрав за Албанската поддршка , во вистински момент.

Да,да,телепатија:):)

Како и да е,драго ми е што Албанија ни даде подршка и ја осуди ::: (оние).

Така убаво би опцула ко кочијаш све по список на ::: ама ај,да си го задржам нивото на култура.
Batali nivo na kultura, ne pomaga a i leb ne dava, kazi samo i po pp ti prakam cela lista na najsocni pcovki, onaka da se olesnis od dnoto na dusata.

Btw, mi se javija, cicko Bus poracal kafe, nemal namera da spie vecerva, ama ke nateral i nekogo drug da mu pravi drustvo, i toa za inat bes solja kafe za nego.

Утре целиот притисок ќе биде врз Грција

Никој не ги подржува

Караманлис ќе се усере :vozbud:

Шо знам не верувам Америка да дозволи да ја команда една Грчка и да чекаат нејзино одобрение за некоја нивна намера...па они бре цела Азија пепел ја направија не прашаа многу појаки земји од грчка па за ова..
Ние дур овде си куцамеме они преговараат се ценкаат се условуваат и кој ти знае што,ме плаши само да не се направи некоја заврзламија со некое одложено членство(4-5 месеца) и да продолжат овие преговори со кои ке се даде време за уште малце “медиумска центрифуга’’ и да се попуштиме конечно..:S (тешко веројатно)
Разбирам ја и инвестиции и стандарди плати работа и све тоа е фино ама нејку да си дадам кичма за тоа, де негде и сакам да падне више тоа вето утре и ајт у пичку матер све.
Грци во животов имам видено малку ама од тоа можно вето утре стварно нека биде да не видам ни еден има да му се наебам на гробот негов цигански

Никој не ги подржува

Veke se usra, utre ke treba da go cisti gomnoto shto go napravi.
Se nadevam deka ke go izede:) pod pritisok sekako

Albanija podrzuva deka znae deka bez nato neka tolku lesno da dojdi do svoite prava i planovi vo makedonija.

Дали е можно ова шо го чув... Дека Грците НИКОГАШ не ја ратификувале времената спогодба во парламент?

Да, да, мошне интересно, така изјави Павле Трајанов, тој дури вчера дознал. Дали е вистина, не знам.

:bravo: за Албанија,Потребна ни е секоја подршка во овие моменти.

Никој не ги подржува

Дај боже... А и Буш имаше големи ветувања кон нас(нормално дека е на наша страна),а и незнам дали у кариерата му се случило некој да го понижи... Што значи грците ќе го јадат !!!

Albanija podrzuva deka znae deka bez nato neka tolku lesno da dojdi do svoite prava i planovi vo makedonija.

Eve znaci, da ne zinish, da ne se poserish.
Ocekuvash sega Srbija sigurno da ti dade poddrshka.
E nema, da ti dade. Sigurno ostrat zabi...
Ama aj, ksenofob kako tebe, so zargjan katanec vo mozokot, ne otvora vrata nikakov dobar zbor:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom