Ne e gotovo dodeka ne e gotovo.
и јас така мислам дека имаме уште некој шанса
леле ако се деси некое чудо неможам ни да си замислам колку ќе се сменам мислењата на сите што постираат вечерва дека готово е нема надежи за нас.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne e gotovo dodeka ne e gotovo.
Тие што се сојузиле со неа.Кој видел аир од русите.
од твоја уста, во божји уши, само шансите се 0,1%.и јас така мислам дека имаме уште некој шанса
леле ако се деси некое чудо неможам ни да си замислам колку ќе се сменам мислењата на сите што постираат вечерва дека готово е нема надежи за нас.
Време е да гори грчка амбасадаVreme e za podlaboko sorabotuvanje so Rusija.
Ajde na spienje....., a ponataka pamet u glava.....ne cekaat drugi zaebancii,ke se povtoram malku:
.................
-utre pocnuva inflatoren galop
-energetski sme pred raspad
-shipatari ni go rasturaat obrazovniot sistem
-zdravstvoto veke ni go spickaa
-dzordz bush so IQ 50 ne dupi u zdrav mozok
-vladeenjeto na Grujo ke ni ja donese sekernata za premier
..................
Добро може ли некој да ми каже зашто све се врти толку против нас? :S Толку ли сме грешни или ГОСПОД веќе не не гледа ? :S:S:S МИ СЕ СМАЧИ ОД СИТЕ СРАЊА ШТО НИ СЕ ДЕШАВААТ И ШО НИ ГИ ПРАВАТ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Тие што се сојузиле со неа.
П.С. Кој видел аир од АМЕРИКАНЦИТЕ ?!
Тие што се сојузиле со неа.
П.С. Кој видел аир од АМЕРИКАНЦИТЕ ?!
од твоја уста, во божји уши, само шансите се 0,1%.![]()
Време е да гори грчка амбасада
ОФ ТОПИК: во право си.да да да тука мислиш и на србите најдобрите сојузници на русите, кои по некој случајност беа бомбардирани од америте, а браката руси пукаа сеир.
Само да не е до пепел, да им остајш една слика од UNITED MACEDONIA, да пукнет од мака.Да ја запалам?