НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку не примат во нато,треба во сите земји да се ратификува поканата,во случајов грција нема никави шанси да ја ратификува поканата.

Па затоа единствен лек е да се замрзне членството на грција,за ние да влеземе во нато.

Абе седи мирен пиун ни еден. Груевски став имал, затоа им даде орузје во рака на грците да мозе да плукаат по нас за ситници (купи некој денесен светски весник да ја видис грцката реклама) а уште контроли ово он зборис, а заборавас кој премиер на цосмофон му даде работа оваа година (и тоа у договор со Окта). Иди легни си не се прави херој ова е многу лоша позиција за Македонија но мозеби ке сватис некој ден.

ИЗВИНИ КРАЛУ... може е подобро да напраиш некоја политичка партија ти па да те гласаме тебе.. ај ти ке ја средиш државава и ке ја направиш сјајна ;) КЕ ИМ ДАДЕШ ШАХ МАТ на сите други кој ке ти попречат во својата СЈАЈНА работа.

Значи сите шанси се пропуштени, не влегуваме во НАТО????

ГЛАВАТА ГОРЕ МАКЕДОНЦИ!
Кога си сам и тажно е се,
на неа ти, сети се... Македонија ти нуди љубов и се.

Јове ова го почитувам.

Само смирено и се ке си дојде во свое време.

Фактите се на наша страна.

Иди легни си не се прави херој ова е многу лоша позиција за Македонија но мозеби ке сватис некој ден.
Ke sfati, ke sfati toj, a i drugite ke sfatat, ama ke bide mnogu docna.

Јове ова го почитувам.

фактите се на наша страна....светските сили се на наша страна...па што не е во ред со нас?????????????

Со овој потег Грциве направија баш да сме поупорни и поиздржливи. НЕМА ПОПУШТАЊЕ !!!!!!

Јове ова го почитувам.

Фактите од секогаш биле на наша страна, ама никогаш не биле прикажани како такви, тука е проблемот.

Само не ми е јасно, што толку НАТО, да си се сојузиме со Русите ние. :)

СТАВИЈА ВЕТО!. Сега што ? Ќе презема Турција нешто ?

Јок бе,па ти реков во Турчин верба да немаш.!А овој Буш бе не го ебеле ни 2% во НАТО,тој ти бил само лево маде за кое нашиве политичари се држеа како да е на татко им.

Ведро МАКЕДОНИЈО,и без НАТО сме пак живи и здрави,фала му на господ.А душманите нека знаат дека ќе останеме живи и без ЕУ.

eve vi gi prijatelite spored sofiska fokus-news:
ZA GRCKATA pozicija: FRANCIJA, ITALIJA SPANIJA, LUKSEMBURG, ISLAND.
SO RAZBIRANJE za GRCIJA: UNGARIJA, SLOVACKA, BELGIJA, HOLANDIJA, GERMANIJA

PROTIV GRCIJA: TURCIJA, SLOVENIJA, CESKA, ESTONIJA, LITVANIJA
SO NE TOLKU TVRD STAV: BUGARIJA, DANSKA, NORVESKA

BEZ ZAZEMEN STAV: VELIKA BRITANIJA, PORTUGALIJA, KANADA.

NAJGOLEM PODDRZUVAC NA GRCIJA SARKOZI( da ja ebam karla i kerka mu i ..........sve po spisok)
A Romanija?`Slovacka?

СТАВИЈА ВЕТО!. Сега што ? Ќе презема Турција нешто ?

Ќе превземе да,нема да произведуват од утре баклава!

5 века не окупирала ,а сега одеднаш ќе си го орджи зборот затоа што многу и е жал за нас.
Браќата Грим поубави бајки пишуваа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom