- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 430
- Поени од реакции
- 6
so toa sto ke se otkazeod drazavjanstvotoso koe ????
a baska se moze da se sluci da vlezeme kako BJRM. ke ti smeta da te narekuvaat BJRMovec?
so toa sto ke se otkazeod drazavjanstvotoso koe ????
Eden normalen covek...Во пасошот сегашен ми пишува Република Македонија, а не бјрм или fyrom... а со сигурност можам да кажам дека во мојот ИДЕН пасош нема да ми пишува Република Македонија-Скопје или некои слични глупости...
Правете разлика... FYROM е ПРИВРЕМЕНА референца, па макар таа траела уште 17 години, додека промената на името би значела за век и векови, амин...
Епа пријатели, јас не сакам да бидам друго, освен тоа што сум проколнат да бидам... МАКЕДОНЕЦ
Па ајде ондак сите што се горди Македонци откажете се од државјанство, па да им ја оставиме државата на Албанците а???? Или оставете ни ја на нас разумните. Како може да се палите на ваква глупост!!!!sekoja cest COVEKU.
citajte abdali KOLKU GORDO "ZVUCI" ovoj COVEK.
Да имаше повеќе разумни како човекот, а помалку разумни како тебе никогаш немаше ни да дојде до ситуација таквите разумни како тебе да треба да ја решаваат.Па ајде ондак сите што се горди Македонци откажете се од државјанство, па да им ја оставиме државата на Албанците а???? Или оставете ни ја на нас разумните. Како може да се палите на ваква глупост!!!!
Toa veke go napravivte.Па ајде ондак сите што се горди Македонци откажете се од државјанство, па да им ја оставиме државата на Албанците а???? Или оставете ни ја на нас разумните. Како може да се палите на ваква глупост!!!!
vo pravo e pravnice. ocigledno site patrioti se nadvor od drzavava ama koga ke gi prasas da se vratat se podzamisluvaat. e...i patriotizmotИ што ќе постигнеш со тоа што ќе се откажеш од државјанство????? Ќе ја напуштиш земјата која ја сакаш толку многу во миговите кога и треба твојата поддршка. Мислиш дека ќе докажеш нешто?? Твоите најблиски кога имаат проблеми ги напушташ, се откажуваш од нив????
Има начини како да ја искажеш љубовта, како да и помогнеш на твојата татковина , разумни и рационални начини, ама со цело должно почитување твојот е најидиотски, ако стварно тоа го направиш. Тоа е мое мислење.Ти ќе бидеш предавникот.Некој ќе и го смени името, ама ТИ ЌЕ СЕ ОТКАЖЕШ ОД НЕА.
Ако некој го прифати предлогот на НИмиц , нема тоа да го направи зашто е предавник , туку зашто мисли дека тоа е најдобро за Македонија и нејзините граѓани(Некој од ва помисли на нив).
Незнам за тебе, ама јас што и да се случи ќе живеам тука, ќе го работам она што најдобро го знам и ако сите го прават тоа, полека но сигурно ќе го свртиме тркалото на судбината.
Тешок пат не чека до богата и силна МаКедонија, но како што кажал некој мудрец секој пат од 1000 чекори започува со еден единствен чекор. Твојот начин гарантирам дка не е тој прв чекор.
Ke dojdi do kienenje pashoshi za kratko vreme, a ti da si go cuvash noviot so skopje napisheno i crniot orel na prva strana.Епа ајде тогаш што чекате . Штом толку го цените човекот и мислите дека прави вистинска работа, што не се откажете и вие од државјанство??Во знак на протест.Или...имам подобра идеја...масовно самоубиство.е тек тогаш ќе им покажете на политичарите. Од мене имате целосна поддржка.
ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА И ЗАТОА ЌЕ СЕ ОТКАЖАМ ОД НЕЈЗИНОТО ДРЖАВЈАНСТВО!!!!!!!!!Ke dojdi do kienenje pashoshi za kratko vreme, a ti da si go cuvash noviot so skopje napisheno i crniot orel na prva strana.