Скопско пиво, најдоброто пиво од Македонија? Или не?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Ова Скопското го напраја ко за богташи само да го пијат,во пластика го дават 90динари...абе оди онаму торалци

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Крали Марко а.к.а. мочта на коњо од марко, нема шанси да го пијам... незнам зошто, тоа пиво ми е одвратно.
Да де иронично го кажав тоа, зарем у мене сумљаш колега? :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Крали Марко па Корона и Хајнекен на трето место, друго не пијам....

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Крали Марко па Корона и Хајнекен на трето место, друго не пијам....
Покрај вториве две кои ми се едни од омилените пива, со висок квалитет, и ги обожавам го смести Крали Марко? :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Покрај вториве две кои ми се едни од омилените пива, со висок квалитет, и ги обожавам го смести Крали Марко? :)
Крали Марко на прво место тоа без сомнение....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сеа незнам дали се зезаш или ? :)
Најсериозно ти кажувам од македонски пива само Крали Марко друго ништо.
Има и во стаклена амбалажа тоа го пијам.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
За мене тоа е најлошото пиво во Македонија..ама изгледа си го навикнал, како и да е наздравје нека ни е :party1: :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И ко че излезиш во Прилеп, кај порачуваш Корона и Хајникен, па и Крали Марко ме интересира? :)
Пред кооперација, само Туборг и Даб ваму Туборг и Даб таму Туборг и Даб онаму Туборг и Даб има бре друго пиво во ова градов освен Туборг и Даб да ти ебам (се смееше келнерот) и затоа дупли коњак пијам.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.700
Поени од реакции
11.817
Пред кооперација, само Туборг и Даб ваму Туборг и Даб таму Туборг и Даб онаму Туборг и Даб има бре друго пиво во ова градов освен Туборг и Даб да ти ебам (се смееше келнерот) и затоа дупли коњак пијам.
хахаха луд :D....тоа туборгот колку ми е light само за девојчиња и да си кажам скопско е најдоброто од сите македонски пива инаку не е најдоброто во македонија.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.700
Поени од реакции
11.817
?? Ај биди малце појасен :)
"скопско е најдоброто од сите македонски пива" мислев на пивата што се произведуваат во мкд како крали марко, даб,горско итн... "инаку не е најдоброто во македонија" мислев на тоа дека скопското не е подобро пиво од амстел и хајникен во мкд...дали е јасно? :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom