Кајгана радио, сезона 2008 [старо]

Кој е подобар?

• Вкупно гласачи
    202
Статус
Затворена за нови мислења.
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Јас се заблагодарувам и ветувам пиво по сабајлечки на наредна собиранка.:vozbud:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Марко пушта до 16:55. Од 17:00 преземам јас :)

На програмата:
2-3 денс песни за загревање, а потоа Love Revolution од Lenny Kravitz :vozbud:

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
Јас се заблагодарувам и ветувам пиво по сабајлечки на наредна собиранка.:vozbud:
богами ако се собереме и ја ветувам пиво ..пошо никој неам видено ..интересно ке биде а? хехехе

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
богами ако се собереме и ја ветувам пиво ..пошо никој неам видено ..интересно ке биде а? хехехе
Значи сите мене ме частат пиво.

Дечки јас се одјавувам со Ramones-Pet cemetery и препуштам на Acid да ве удри со Лени. поздраФ до наредно слушање :helou:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
За 4 минути последниот албум на Lenny Kravitz на Кајгана Радио! :vozbud:

Love Revolution :eek:jea:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
А кој како и зошто пушта музика на радио кајгана и дал можи и јас некогаш да пуштам и ако можам како можам и шо услови треба да исполнувам да можам да пуштам музика не мислам на услови како отслужен воен рок, возачка дозвола Б категорија и познавање на енглески јазик туку тактичко технички услови како аплоуд ли беше, плеери, кодеци.....

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Треба да си член на раководството на радио Кајгана.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
И да имаш партиска книшка на СДСМ.

Нормално, и Winamp со Shoutcast plugin (најди го на Google).

Да не заборавиме и broadband интернет конекција.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Треба да си член на раководството на радио Кајгана.
Дел од тоа исполнувам али она “на радио кајгана“ не

И да имаш партиска книшка на СДСМ.

Нормално, и Winamp со Shoutcast plugin (најди го на Google).

Да не заборавиме и broadband интернет конекција.
Партиска книшка неам, али луѓе сме ваљда можеме то да го решиме цивилизирано (со 100 евра под тацната)

То БРОАДБАНД не знам колку е али имам кабелски интернет е сега колку е уплоад дал то може некако да се види или провери?
Инаку дал постојат правила за музика која се пушта (морално политички погодни песни) оти ја слабо конзумирам овие нови хитови, иако имам се и сешто али на пример некој термин кога не би бил ударен колку за проба некој пол сат... можеби во доцните часови, време за тугаљиви песни, и време кога децата спијат?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Треба да подесуваш и опции...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Инаку дал постојат правила за музика која се пушта (морално политички погодни песни) оти ја слабо конзумирам овие нови хитови, иако имам се и сешто али на пример некој термин кога не би бил ударен колку за проба некој пол сат... можеби во доцните часови, време за тугаљиви песни, и време кога децата спијат?
Друже, хитно ти е?

Инаку, пишани правила не постојат за типовска музика на радио. Постојат непишани правила кои ќе ти ги кажам сега:

1.
2.
3.
4.

Ако прекршиш некое од овие повеќе пати, ќе ти биде одземена привилегијата за музицирање. А за да ја стекнеш, додај ме на мсн - ќе средиме работа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Друже, хитно ти е?

Инаку, пишани правила не постојат за типовска музика на радио. Постојат непишани правила кои ќе ти ги кажам сега:

1.
2.
3.
4.

Ако прекршиш некое од овие повеќе пати, ќе ти биде одземена привилегијата за музицирање. А за да ја стекнеш, додај ме на мсн - ќе средиме работа.
Не ми е хитно
Не злоупотребувам МСН, ја сум Скајп-мен али ако је неопходно ќе го прибавиме и него,
Инаку за правилата 1 и 2 нема проблем, 4 и така и така али со праваило 3 можи да имам мака... ај ќе пробаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom