F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Јас се заблагодарувам и ветувам пиво по сабајлечки на наредна собиранка.
богами ако се собереме и ја ветувам пиво ..пошо никој неам видено ..интересно ке биде а? хехехеЈас се заблагодарувам и ветувам пиво по сабајлечки на наредна собиранка.
Значи сите мене ме частат пиво.богами ако се собереме и ја ветувам пиво ..пошо никој неам видено ..интересно ке биде а? хехехе
да бе сите тебе ..хеххеЗначи сите мене ме частат пиво.
Дечки јас се одјавувам со Ramones-Pet cemetery и препуштам на Acid да ве удри со Лени. поздраФ до наредно слушање :helou:
Дел од тоа исполнувам али она “на радио кајгана“ неТреба да си член на раководството на радио Кајгана.
Партиска книшка неам, али луѓе сме ваљда можеме то да го решиме цивилизирано (со 100 евра под тацната)И да имаш партиска книшка на СДСМ.
Нормално, и Winamp со Shoutcast plugin (најди го на Google).
Да не заборавиме и broadband интернет конекција.
За штиклирање ??Треба да подесуваш и опции...
Друже, хитно ти е?Инаку дал постојат правила за музика која се пушта (морално политички погодни песни) оти ја слабо конзумирам овие нови хитови, иако имам се и сешто али на пример некој термин кога не би бил ударен колку за проба некој пол сат... можеби во доцните часови, време за тугаљиви песни, и време кога децата спијат?
Не ми е хитноДруже, хитно ти е?
Инаку, пишани правила не постојат за типовска музика на радио. Постојат непишани правила кои ќе ти ги кажам сега:
1.
2.
3.
4.
Ако прекршиш некое од овие повеќе пати, ќе ти биде одземена привилегијата за музицирање. А за да ја стекнеш, додај ме на мсн - ќе средиме работа.