Побарувања на мп3

Статус
Затворена за нови мислења.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дај некој ако ја има DJ Tiesto-blue ocean:nesum:

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
Chris De Burgh - Woman`s heart
Jem - It`s amazing
Armin van Buuren ft. Jaren - Unforgivable

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
е луѓе песнава не знам како се вика и ја немам ни слушнато ама едно другарче ја имало слушнато нешто tocame или токаме вика нешто како се вика песнава знае некој и ако ја има да ми ја прати ? била хит техно нешто пред 1 година или поточно летото ај ја знае некој ?

Janev

2.856
Поени од реакции
58
е луѓе песнава не знам како се вика и ја немам ни слушнато ама едно другарче ја имало слушнато нешто tocame или токаме вика нешто како се вика песнава знае некој и ако ја има да ми ја прати ? била хит техно нешто пред 1 година или поточно летото ај ја знае некој ?

ајде сега..Fragma - Toca me

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Да не е Sin Bandera - Tocame ако е таа ке ти ја пратам

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Е здраво вака сега знам дека тука има многу луѓе што слушаат квалитетна музика така да ке може ли барем некој да ми прати добар транс ? Било каков да е само добар да е а и некој да не има дарк транс ? Однапред благодарам. Поздрав.....

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
la bamba, sekakva verzija koja sto ja imate (oti znam ima i prerabotki)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom