Широка владина коалиција за влез на Македонија во НАТО

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
znaci partnerite konecno raskina! jas mislam deka Grujo so svojata raka pravi samooubistvo,uste malce i ke kapitulira bez gajle!!!
Па затоа и се вика САМОубиство.Не може друг да му изврши самоубиство.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193

Него остај тоа,не ми се верува на очиве што све не се изначитав деновиве.
Откога бре Тачи почна да го фали Бране за конструктивност и разумност,кога истиот тој Тачи се изназборе све и свашта и за СДСМ и за Бранко.

И ај после некој нека каже дека политиката не е курва.
Политиката одамна не е курва,таа е мајка на курвите!:smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ајдееееееееее уште еден чарптер од романот на Тачи

Јас сум патетичен,

Или пак грешам уште едно колаче од кујната на ПР фабриката на ДПМНЕ, :wink: :toe:
Гледај видео изјава на Тачи.
после мирисај кујни.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Откога бре Тачи почна да го фали Бране за конструктивност и разумност,кога истиот тој Тачи се изназборе све и свашта и за СДСМ и за Бранко.

Е тоа мила да видиш.
До вчера ни името нејќеше да му го спомне, најлути непријатели беа, а денес одеднаш Б.Ц е единствениот разумен. Па, бар да беше така...
Којзнае каков е влогот и што се е во игра(настрана вештачки создадениот хаос, за да се дефокусираме од предавството што ни го готват у нивните гнасни лонци)

Ама, нема место за очај. Не сега. Дојде времето да се види кој е македонец. А, не сме малку.
Останатите, ќе им напраиме една групна фотка, па на "прозивка" отпосле

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Гледај видео изјава на Тачи.
после мирисај кујни.
па го гледав и затоа и реков, како од еднаш за два дена смени мислење или ПР фабриката смени тактика.
:toe: :toe:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Извинете - гнев

2т434632622г4Г’Г’Њ’
НЕ МОЖЕ НЕШТО НЕКАД ДА ФУНКЦИОНИРА КАЈ НАС И ДА НЕ СЕ САМОЕБЕМЕ!?!

Тачи, пуши кур!
Бране, пуши кур!
Грујо, пуши кур!
Реденка на владата и опозицијата! И сите кретени!

Ко мал сакав да бидам астронаут и да летам у вслеенски брод, а тука со смрдени шупаци не можеш цена на леб да одредиш зашо владата се распаѓа сите се борат да ти се кажат и да ограбат. ти ебам шупаците, ти ебам луѓето што се кријат зад национален идентитет за да приграбат власт и овците опортунистички и наивни што ги следат. Можев да летам кон Алфа Кентаури да не се шупевме и делевме. фала шо ми го уништивте животот шупаци едни шупени.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3

ima mnogu vidovi na samoubistvo!i poveke ot tie se slucuvat koga covekot e vo 'Lucida intervala" a Grujo e sosema svesen.(barem jas taka mislam) nejse

i samo ot toa sto Taci kazal deka e edinstveniot za Branko sto ja sfati dobro situacijata ne gledam nikade tuka deka ima dobri misla za Branko od kade vi e toa?ako go prasate Taci sega za Branko siguren sum deka pak istoo ke go kaze so go imat kazano porano.

mene ne mi se veruva deka Grujo kako 'uspesen politicar' ne najde nekoj kompromis vo ova situacija.
jas za grujo sum imal podobar opinion od drugite makedonski politicari deka e podemokraten politicar i ima sovremeni i proevropski idei, amo takov potez ne razmisluvav deka ke pravi(osven ako nemat napraeno nekoj drug film so Taci i brainwash za nas)
No sosema treba da znae deka ot tie kriteriumi nema da bega nikade kazav i so Taci i bez Tac, samo so ovoj posledniot kako stari partneri mozea da se razbira podobro, A sega so Ali hehehe!!!!!! ke go vidam brzo ladnata nasmevka vo liceto na GRUJO

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Него знаете ли вие дека прочитав во некој од дневниве весници дека Ахмети рекол дека не прифаќа коалиција,ако не биде ДПА во владата?
Каква игра они играат тоа мене ме интересира?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Каква игра? Луд јебе збуњеног*

*Во случајов, збунетиот е народот.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Него знаете ли вие дека прочитав во некој од дневниве весници дека Ахмети рекол дека не прифаќа коалиција,ако не биде ДПА во владата?
Каква игра они играат тоа мене ме интересира?
Без разлика на која политичка опција припаѓаат тие се со една цел а тоа е голема албанија.

Додека ние се караме ти е се третите кои користат.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Без разлика на која политичка опција припаѓаат тие се со една цел а тоа е голема албанија.

Додека ние се караме ти е се третите кои користат.
Е па кај нив кога се разботи за албанските интереси нема разединетост.Може ќе се мразат и убиваат меѓу себе после,ама битно во клучните моменти се сплотени.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
za ova od tebe prv pat slusam!ama malce veruvamvo toa!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Е па кај нив кога се разботи за албанските интереси нема разединетост.Може ќе се мразат и убиваат меѓу себе после,ама битно во клучните моменти се сплотени.
Па затоа им излегуваат многу дегенерици,од премногу крвна "сплотеност".:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom