Па затоа и се вика САМОубиство.Не може друг да му изврши самоубиство.
Него остај тоа,не ми се верува на очиве што све не се изначитав деновиве.
Откога бре Тачи почна да го фали Бране за конструктивност и разумност,кога истиот тој Тачи се изназборе све и свашта и за СДСМ и за Бранко.
И ај после некој нека каже дека политиката не е курва.
ima mnogu vidovi na samoubistvo!i poveke ot tie se slucuvat koga covekot e vo 'Lucida intervala" a Grujo e sosema svesen.(barem jas taka mislam) nejse
i samo ot toa sto Taci kazal deka e edinstveniot za Branko sto ja sfati dobro situacijata ne gledam nikade tuka deka ima dobri misla za Branko od kade vi e toa?ako go prasate Taci sega za Branko siguren sum deka pak istoo ke go kaze so go imat kazano porano.
mene ne mi se veruva deka Grujo kako 'uspesen politicar' ne najde nekoj kompromis vo ova situacija.
jas za grujo sum imal podobar opinion od drugite makedonski politicari deka e podemokraten politicar i ima sovremeni i proevropski idei, amo takov potez ne razmisluvav deka ke pravi(osven ako nemat napraeno nekoj drug film so Taci i brainwash za nas)
No sosema treba da znae deka ot tie kriteriumi nema da bega nikade kazav i so Taci i bez Tac, samo so ovoj posledniot kako stari partneri mozea da se razbira podobro, A sega so Ali hehehe!!!!!! ke go vidam brzo ladnata nasmevka vo liceto na GRUJO