Широка владина коалиција за влез на Македонија во НАТО

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Е па кај нив кога се разботи за албанските интереси нема разединетост.Може ќе се мразат и убиваат меѓу себе после,ама битно во клучните моменти се сплотени.
Е тоа ти е патриотизам.

Не се како повеќето од нас очите ќе си ги извадиме за еден збор.

Додека ние се освестиме, опа тие си направија голема албанија.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
Е па кај нив кога се разботи за албанските интереси нема разединетост.Може ќе се мразат и убиваат меѓу себе после,ама битно во клучните моменти се сплотени.
a ti mala taka veruvas a??akoalbanskiot politicki blok ke bese obedinet za tie kriteriumi, rabotite ke bea zavrseni odamna!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е тоа ти е патриотизам.

Се уште не е касно.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
a ti mala taka veruvas a??akoalbanskiot politicki blok ke bese obedinet za tie kriteriumi, rabotite ke bea zavrseni odamna!!
Прво не ми се обраќај со мала,зашто не сум мала,
Второ, има во моментов побитни работи за дискутирање.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
Е тоа ти е патриотизам.

ne ni treba golema Albanija podobro da imame dve ili tri sega pomalite drzavi se poefikasni hghgh

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
samo raznjasnam nekoi raboti na nekoi sto nemat vrska so relanosta.
izvinite im back at the topic!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
ne ni treba golema Albanija podobro da imame dve ili tri sega pomalite drzavi se poefikasni hghgh
Дечко, ај малце олади. Провокации вакви по дома и низ мало ќе ти запалат.
Ќе имате вие три...шарени негде

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Абе никогаш нема да земете Македонски дел можете само да вратите се што имате земено досега.

Многу ви се интересни провакацииве, кој ви ги кажува,кога се описменивте олку бе.

Знаеме добро сите кои се вашите претензии и колку ја сакате Македонија.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
Абе никогаш нема да земете Македонски дел можете само да вратите се што имате земено досега.

Многу ви се интересни провакацииве, кој ви ги кажува,кога се описменивте олку бе.

Знаеме добро сите кои се вашите претензии и колку ја сакате Македонија.
smiri be decko nikoj nema da ti ja zeme Makedonija ako nekoj go sakase toa i ova ke se slucese odamna!
jas samo sakam baba mi kako tvojata(posto ne znae makedonski) koga ke odi vo bolnica, vo sud ili negde drugo da cita albanski i da mu se zboruva na albanski, its so simply!

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Igrav e vruka ali mi fali edna pres konferencija so cela vlada pozdi premierot, cisto onaka moral da ni dadat, mesec dena nigde gi nema

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Опозицијата го повика премиерот да каже дали во Македонија има Влада

Опозицијата го повика премиерот Никола Груевски да каже дали во Македонија има Влада.
Според лидерката на опозицијата Радмила Шеќеринска, Македонија се соочува со најголемата политичка криза. Таа вели дека премиерот мора јавно да одговори кој раководи со Македонија и кои се следните чекори до самитот на НАТО. Според неа, ова е како сами да си ставаме вето.
Стевче Јакимовски од Либерално демократската партија пак за Нетпрес вели дека Груевски е недораснат за вакви сериозни работи.
“Сосема беше очекувано ова што се случи“, вели Јакимовски. Тој ја поддржува идејата за формирање на широка коалиција, но без ВМРО - ДПМНЕ. “Мислам дека тоа ќе даде резултати“ вели Јакимовски.

Автор на веста: Нетпрес

МУ РЕКЛО МАГАРЕТО НА ЗАЈАКОТ ГОЛЕМИ ТИ СЕ УШИТЕ:toe:

N

n/a

Гостин
Ко мал сакав да бидам астронаут и да летам у вслеенски брод, а тука со смрдени шупаци не можеш цена на леб да одредиш зашо владата се распаѓа сите се борат да ти се кажат и да ограбат. ти ебам шупаците, ти ебам луѓето што се кријат зад национален идентитет за да приграбат власт и овците опортунистички и наивни што ги следат. Можев да летам кон Алфа Кентаури да не се шупевме и делевме. фала шо ми го уништивте животот шупаци едни шупени.
Не деј се притиснјавај мојто момче...
Нјама никакви проблеми...:toe:
За какво се валнуваш ?
Глупости.
Ти си си бьлгарин.
И ние с најголјамо удоволствие ште те пуснем сьс следваштата бьлгарска совалка да летиш из космоса.
Споко...:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom