- Член од
- 13 март 2008
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 2
Da be od kaj me pozna ama ti si izgleda onoj soferot striptizerot :pos2:Aбе ти да не си Коки,ебаго,од Шутка?:pos2:
Da be od kaj me pozna ama ti si izgleda onoj soferot striptizerot :pos2:Aбе ти да не си Коки,ебаго,од Шутка?:pos2:
Па ќе ме познаеше ако бев тој,нели сте сега заедно,во иста затворена соба,како "мала група".:pos2::pos2:Da be od kaj me pozna ama ti si izgleda onoj soferot striptizerot :pos2:
Ama so praime sega koga ke izlezam (slunav padnala vladava ) ke ima EBE. JEПа ќе ме познаеше ако бев тој,нели сте сега заедно,во иста затворена соба,како "мала група".:pos2::pos2:
кажи бе команданте те гнетат ли внатре циганите,и дали се изглупира од љубомора дека врчак место тебе Гаџа го зема па стана патриот ти??:bil:Ama so praime sega koga ke izlezam (slunav padnala vladava ) ke ima EBE. JE![]()
![]()
![]()
Samo moze da sonuvate deka mene nekoj nestto mi moze sega ke vidis koga ke se vratat mojte dur togas ke ima gnetenjeкажи бе команданте те гнетат ли внатре циганите,и дали се изглупира од љубомора дека врчак место тебе Гаџа го зема па стана патриот ти??:bil:
немие јасно кој твои ке се вратат?Samo moze da sonuvate deka mene nekoj nestto mi moze sega ke vidis koga ke se vratat mojte dur togas ke ima gnetenje![]()
![]()
подобро запали се, помалце ќе те болиAbe te gledam mnogu jak vaka na forumov ti jade ustata i so treba i so ne treba kogo ke gmecis ti si se zaprasal be primitivec eden ako sakas negde da se najdeme pisi !!!
TEBE POGOTOVOподобро запали се, помалце ќе те боли![]()
командатнте ке ти дадам еден совет за твоедобро шитни го компјутерот купи си јојо или клик клак поише ти лежи на паметот не си ти за вакви направи некако прават да испаѓаш глуп пред народов :bil:Samo moze da sonuvate deka mene nekoj nestto mi moze sega ke vidis koga ke se vratat mojte dur togas ke ima gnetenje![]()
![]()
Pa nemam ja kopjuter ova go pozajmiv od edna poznanicka koja slucajno tebe te znaela ti teknuva koja e :pusk:командатнте ке ти дадам еден совет за твоедобро шитни го компјутерот купи си јојо или клик клак поише ти лежи на паметот не си ти за вакви направи некако прават да испаѓаш глуп пред народов :bil:
Pa nemam ja kopjuter ova go pozajmiv od edna poznanicka koja slucajno tebe te znaela ti teknuva koja e :pusk:
Greska momce se raboti za na tetkati sestra :pos2:аа да да да да мислам дека се работи за една твоја блиска роднина.....:bil:
еве ти беља команданте сега ке те банираат и од штаб нема да ти ја дадат стандардната дневница леб паштета и пиво...жал ми е :bil:Greska momce se raboti za na tetkati sestra :pos2:
:pos2: :pos2: :pos2:
2 таблетки екстази и малку лошо хероинче заборајеве ти беља команданте сега ке те банираат и од штаб нема да ти ја дадат стандардната дневница леб паштета и пиво...жал ми е :bil:
а тамн ке ти правеа кариера пошто се сведоа на тоа ти да си им водечкиот интелект :bilokojzbot::bilokojzbot: