Тачи: Учеството на ДПА во Владата е веќе завршено

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Прво брату да ти кажам кога те прочитав си мислев дека е заебанција...Како можеш бе да ми зборуваш за народ, за бунт кревање и слично, а си се потпишал како „Македонче„ . Јас знам дека има Македнци и НеМакедонци, ама македончиња ??? Аман бе до кога со тоа македонче...Јас се чувствувам како Македонец, а ти не знам.:uvo:
Хаха брат ја кога се зачленив немаше никакво разгорување за името помеѓу нас и циганите на југ....и заради тоа тогаш мислев дека никот ми е ок..поради тоа што мојот ник не го доживував како навреда...ама после од кога се разгоре работата со циганите сакав да го сменам ама правилото е дека 2user-а немозе да имаш,исто така неможат ни да ти го корегираат никот...така да тоа е тоа јгб....и не се секирај и бугарин да ми пишува на никот важно е шо носам у срцето и што пишувам...ајд поздрав :smir:

п.с И не се секирај не си поголем Македонец од мене

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Претседателството на ДПА ја потврди одлуката

Партиското претседателство на ДПА вечерва ја потврди одлуката на лидерот Мендух Тачи да се напушти владината коалиција.
Останува одлуката утре да ја верифицира централниот одбор на ДПА, што според Тачи ќе биде потврда на вечерашната одлука на претседателството

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Нека си одат штом запнале. Нешто не им се прави како што сакаат и одма ќе плачат како мали деца и ќе си одат. Нормално нив не им е гајле за Македонија и во каков период ги прават проблемите, толку ги заболе за земјава.

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
I da znaes deka ic ne gi zabole za makedonija, sega treb nesakajki nekoj mobilen kasikara da mu frli i da go snema za navek

Член од
27 ноември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
2
xexe

Mozeme da nagadjame milion kombinacii, samo edno e vistina deka Taci ja izigra Makedonija vo momentot koga bese najpotreben konsenzus, so ke bide ponataka samo gospod znae i nasite nasuseni politicari, a mozda i grekos go imaat debelo nafatirani taci da sozdade kriza, a so kriza se proaga na mala vrata, i taa kombinacija e realna.
xexex a vie navistina pomislivte deka taci moze da vi bide lojalen?!!!! toj sto svoeto ne go ceni najmalku ocekuvaj da go ceni tvoeto...ovie 2 god albanicte bea ostaveni na negova milost i nemilost...slobodnod mozam da kazam deka najloso sme pominale posle 2001 god...ama dobro e ova vam bas vi bese dobar epaaa segaaaa ako vi e dobar cuvajtes si go nie se otkazavme od nego odamna:smir:

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
јас колку се сеќавам албанците не извисија и на референдумот за независност...така да ова не е нешто ново...само ме боли нивната “државотворност“ во која се колнат подоцна....

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
DPNE-ovci ova e vistinskoto lice na Taci vojvodata..pa za malku i heroj ke go proglasevte..ama ova ne e niso novo, edno vreme i Ljubco bugarceto vi bese idol(za nekogo use e)..da vidime sea so ke napravi ucenikot na Ljubco bugarceto, vreme e da mu go slusneme glasot,ko pi*ka se krie vo posledno vreme

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
DPNE-ovci ova e vistinskoto lice na Taci vojvodata..pa za malku i heroj ke go proglasevte..ama ova ne e niso novo, edno vreme i Ljubco bugarceto vi bese idol(za nekogo use e)..da vidime sea so ke napravi ucenikot na Ljubco bugarceto, vreme e da mu go slusneme glasot,ko pi*ka se krie vo posledno vreme
Коалиција со терористи нема да правиме!-Беа ли тоа твои зборови?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
2
Mozeme da nagadjame milion kombinacii, samo edno e vistina deka Taci ja izigra Makedonija vo momentot koga bese najpotreben konsenzus, so ke bide ponataka samo gospod znae i nasite nasuseni politicari, a mozda i grekos go imaat debelo nafatirani taci da sozdade kriza, a so kriza se proaga na mala vrata, i taa kombinacija e realna.
ова е длабока политичка криза во земјава...посебно кога ДУИ најавува дека нема да учествува во евентуално ново парламентарно мнозинство што Груевски би го формирал...жално е што секој ден внатрешниот непријател на земјава е појак и појак во обидот Македонија да не го издржи притисокот од сите страни...и како што бива историјата се повторува...нож во грб за Македонија од сите страни..посебно од вчерашните “пријатели“-албанците и бугарите...фала му на Господа што Србија е на колена....
п.с уште и Нано Ружин нашиот амбасадор во Нато е под истрага ...наводно Нато го обвинуваат за пропуштање на витални информации на алијансата на некој наш медиум..
epa DUI koga trebas da bide na vlast gvujo si mislese deka najdobar izbor mu e taci, i normalno e toa posto taci se ponudi za da bide del od vladata bez nikakvo baranje samo da bidena vlast odnsosno da dobie tender za da reketira niz zapadna makedonija i normalno spored negovi luge negovoto pogatstvo dostignala vrednost od okolu 70 000 000 evra...i sto praime sega aj ke bidam malce patriota go striziv narodot pa sega demek ke bidam patriota ke se boram za pravata na albancite....epa sega DUI uziva golem avtoritet za da bide zamena na DPA...mene mi e zal za se ova sto i se slucuva na nasata drzava posto kolku e ova mesto ne nekoj makedonec tolku e i moe ama iskreno receno ZASLUZIVME:nesum: :uvo:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
На некој му е ептен дојдено до газот,па пеперутки фрчат насекаде...
Се изморив,нема да коментирам за намерите на Тачи,за јужните лајна,за смрдливите „комшии“....
Нека продолжат.
И политичариве...нека тераат....
Мене ми е веќе преку глава!
Изгледа „второто полувреме“ нема да биде со Албанците...
Ни чепкаат во душата.Јас нема да се помирам со тоа.
Не знам за вас....

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
pile, koj vikase Taci "vojvoda"? koj bese lider na dpne???go zaboravi Ljubco bugarinot???
Го заборави еднооокиот,го заборави „граѓанинот“?
Го заборави знамето?
Го заборави грабежот?
Мастурбираш на Рада четворооката???!!!!!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566

Ме мачат прокоби
Крвави играрии на векот
Ни потопи ни суши не ќе ме слезат од височини
Не смрт без слобода, не без Македонија
Та кој ми ја краде земјата и во очи ми ја фрла
Кој ми го погани морето, ѕвезди крвави ќе му потопам.

И крај.Толку. Благодарам.Пријатно

Kajgana Shop

На врв Bottom