Тачи: Учеството на ДПА во Владата е веќе завршено

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Toa e mozno samo ako:

DPMNE+NP+NSDP+DOM+PEI+Janevska Vesna+Bozinovska Valentina+Gjorgi Orovcanec+PDP+DPT+Srbite+Boshnjacite

Ili Siroka koalicija na site so site osven onie koi nejkat.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
A za da nema ponatamu uceni resenieto e da se obideme da fromirame vlada bez DUI i DPA. Cisto da se proba
Тоа е утопиа....како прво ВМРО макс. 35пратеници да има...од нсдп 4-5пратеници,од тие независните 5души нека има и уште 2-3 од тие ситните партиички...значи се на се одвај 50 души...а уште 11 од каде...така да преостанува да веруваме во чуда.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Sega ostanuva samo edno: MAKEDONCITE vo Sobranieto da izlezat od toa partiskite cauri i da bidat MAKEDONCI...sega ili nikogas posle.....posle mozat samo "fekalii" da jadat.....burek nema da ima....

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
колку сте само патетични и бедни вие од СДСМ...

ми се гади од вас.

не ја гледате представата, туку пеперутката...

„јебо вас ко вас створио„...

нема да има држава (домаќин) на која паразитите ко вас ќе можат да му ја цицаат крвта.

ех, глупаци, собираат политички поени кога опстанокот на државата е доведен во прашање.

ај да ве израдвам малку.

Јас лично ќе организирам да се елиминира секое копиле кое и ќе помисли да тргува со нешто што не му припаѓа.

а вие радвајте се :)

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Toa e mozno samo ako:

DPMNE+NP+NSDP+DOM+PEI+Janevska Vesna+Bozinovska Valentina+Gjorgi Orovcanec+PDP+DPT+Srbite+Boshnjacite

Ili Siroka koalicija na site so site osven onie koi nejkat.

има уште една опција :)

Некој Батка ги поведва Волците , Рисовите и Тигрите. Ги апсат сите докажани педери во помалку од 4 сати.

Воена Управа до спроведување на избори ;)

Ако не сакаат да си валкаат раце , јас се нудам доброволец да ги егзекутирам тие кои шо и премногу му се огрешиле на народот...

Око нема да ми трепни.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
колку сте само патетични и бедни вие од СДСМ...

ми се гади од вас.

не ја гледате представата, туку пеперутката...

„јебо вас ко вас створио„...

нема да има држава (домаќин) на која паразитите ко вас ќе можат да му ја цицаат крвта.

ех, глупаци, собираат политички поени кога опстанокот на државата е доведен во прашање.

ај да ве израдвам малку.

Јас лично ќе организирам да се елиминира секое копиле кое и ќе помисли да тргува со нешто што не му припаѓа.

а вие радвајте се :)
Koj e vo pozicija DA TRGUVA????
Koj od tie sto se vo pozicija i navistina KE TRGUVAAT????
Nemoj nekogo ni kriv ni dolzen da go zemes na dusa, a da ti se provlecat VISTINSKITE BITANGI ...
..............na sto treba bilo koj MAKEDONEC da se raduva ????

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
има уште една опција :)

Некој Батка ги поведва Волците , Рисовите и Тигрите. Ги апсат сите докажани педери во помалку од 4 сати.

Воена Управа до спроведување на избори ;)

Ако не сакаат да си валкаат раце , јас се нудам доброволец да ги егзекутирам тие кои шо и премногу му се огрешиле на народот...

Око нема да ми трепни.
Iako na prv izgled mozebi interesna, privlecna i funkcionalna, ovaa opcija vodi kon podelba na Makedonija.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
до правите вистински битанги знаеш дека не можеме д дојдеме , бетон :)

далеку се, и длабоко се скриени.

ама до тоа педерите наши не е толку тешко да се стигни :)

а иначе и јас то се прашвам... КОЈ МАКЕДОНЕЦ може да се радува на ситуацијава, кога или војна со албанците, или губење на идентитет ни се заканува?

е кога веќе некој на ситуацијава се радува, тогаш заслужил и лудница, а богами и куршум в чело, само ко шо реков, кушумите скапа роба се некогаш :)

ќе видиме шо ќе донеси утрото, велат помудро било од вечерата...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Готово, сега значи со сигурност знаеме дека се повторува сценариото 2001 !

Се создава вештачка криза, се формира широка коалиција на предавниците се со цел да излажираат демократија и консензус па да сменат име. Веќе ВМРО-НП на Љ.Г. повика на “широка најширока коалиција“.

Не смееме да дозволиме предвремени избори ниту да помислат дека можат да променат име.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
а иначе и јас то се прашвам... КОЈ МАКЕДОНЕЦ може да се радува на ситуацијава, кога или војна со албанците, или губење на идентитет ни се заканува?

е кога веќе некој на ситуацијава се радува, тогаш заслужил и лудница, а богами и куршум в чело, само ко шо реков, куршумите скапа роба се неокгаш :)

.

Кој може да се радува??? :helou: Па зар не е очигледно бе брат.. :toe:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Чекајте бреее кај трчате....

Каква криза ко 2001г. ....какво менување на име...од каде ги вадите овие информации....

Како прво името неможат да ни го сменат,народот ќе се крене и ќе им се ебе мамата на сите што учествувале во одлуката за менување...а како второ кризата да се повтори тоа не верувам....
едино може од запад(америте) да ги буцнат
албанциве(читај команданти и сл.) за да се исценира еден вид криза во која од озгоре НАТО ќе ни рече еве сега ќе ве браниме ама затоа именцето ќе си го смените...

а епилогот од ова горе ќе биде...без НАТО ќе ни пропаднела демек државата....НАТО демек ги уништил(читај, ги разоружал со пофалба за добро завршеното сценарио) дечките шо праеле кризи на подрачјево...грците демек ништо незнаат онака случајно сме си го усвоиле името од оние претходно што ни биле понудени....и така да сите здрави и сити...хепи енд...:nesvest:

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Mozeme da nagadjame milion kombinacii, samo edno e vistina deka Taci ja izigra Makedonija vo momentot koga bese najpotreben konsenzus, so ke bide ponataka samo gospod znae i nasite nasuseni politicari, a mozda i grekos go imaat debelo nafatirani taci da sozdade kriza, a so kriza se proaga na mala vrata, i taa kombinacija e realna.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Чекајте бреее кај трчате....

Каква криза ко 2001г. ....какво менување на име...од каде ги вадите овие информации....

Како прво името неможат да ни го сменат,народот ќе се крене и ќе им се ебе мамата на сите што учествувале во одлуката за менување...а како второ кризата да се повтори тоа не верувам....
едино може од запад(америте) да ги буцнат
албанциве(читај команданти и сл.) за да се исценира еден вид криза во која од озгоре НАТО ќе ни рече еве сега ќе ве браниме ама затоа именцето ќе си го смените...

а епилогот од ова горе ќе биде...без НАТО ќе ни пропаднела демек државата....НАТО демек ги уништил(читај, ги разоружал со пофалба за добро завршеното сценарио) дечките шо праеле кризи на подрачјево...грците демек ништо незнаат онака случајно сме си го усвоиле името од оние претходно што ни биле понудени....и така да сите здрави и сити...хепи енд...:nesvest:
Прво брату да ти кажам кога те прочитав си мислев дека е заебанција...Како можеш бе да ми зборуваш за народ, за бунт кревање и слично, а си се потпишал како „Македонче„ . Јас знам дека има Македнци и НеМакедонци, ама македончиња ??? Аман бе до кога со тоа македонче...Јас се чувствувам како Македонец, а ти не знам.:uvo:

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
koi glupaci, c c c

da ve ebe i njato, usa i eu i iljirida i eljada i vie samite sebe , bogami ne e lesno. Koja tragokomedija, beda i jadnost.
Toa ste zasluzile bree, neli gledate...

covek da mu se zgadi najgadno sto moze, da gleda vesti i odozgore da procita nekoj komentar tuka.

Kajgana Shop

На врв Bottom