Кошаркарски куп на Македонија 2008

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Нели беше за кавадарци ?

Не ме пуштија од школото да им е*ем племето, имаше 3-4 ајдуци што отидоа требаше со нив да одам ама не ме пуштија.

Ај кој знае за Богоев нека пише.

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Па нормално против струмица, коа имате такви не дисциплинирани играчи кои ни покажуваат средни прстови што да ви правам... А плус имаше и еден откачен навивач на струмица со кој јако се забабуваше публиката со исмевање и ред други работи..Ах ноа грнето педерче скапано оно ке си знае..

hehe abe Grne e zver be :) na CPB i na Family gi ima plukano...so na vas ke vi se plasi :)

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Извини така ама со Ф.А се има и у крвта му е МЗТ !
Ti izvini taka...ama ka ne si ga gledal...na predposlednoto gostuvanje vo sk koga izgubivme...licno vidov...GRne se svrte nakaj eden od FA i go plugna u lice, nema zs da lazam...kazuvam toa sto vidov.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ti izvini taka...ama ka ne si ga gledal...na predposlednoto gostuvanje vo sk koga izgubivme...licno vidov...GRne se svrte nakaj eden od FA i go plugna u lice, nema zs da lazam...kazuvam toa sto vidov.

znam deka go sakate oti igra vo vasiot klub...ali toj grne e gnasa od igrac.provokator neviden...

V

Viktoranius

Гостин
За сите навивачи на Струмица добри вести. Богоев е супер, и денес ќе игра со Пелистер. Се исплашив мислев дека е некоја сериозна повреда ама е било само обичен грч.

АЈДЕ СТРУМИЦА НАПРЕД !

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
За сите навивачи на Струмица добри вести. Богоев е супер, и денес ќе игра со Пелистер. Се исплашив мислев дека е некоја сериозна повреда ама е било само обичен грч.

АЈДЕ СТРУМИЦА НАПРЕД !
i zamene e ova dobra vest iako sum fan na FENI...nesakam nikoj dase povredi ...site neka se spremni...pa vo kompletni sostavi neka pobedi kosarkata i neka pobedi podobriot

Член од
13 февруари 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
офффф дете јас знам што се Чекмбрите мене јасно ми за нив..мене интересира вие што сте или што мислите дека сте тоа објасни ми го??
што сте им чираци,слуги,агати,ученици...бирај од овие кое сакаш само не ми кажувај другари или пријатели дека сте ке почнеме да ти се смееме сите ке ти се расипе компјутерот:bil:

Da be slugi sme mu. Da ne ni zaviduvate sto ne mozete vie da mu bidete slugi?

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Пуповиќ, Богоев, Соколов, и Бошњак..влечат помали повреди..ќе играат сите ама колку ќе можат да го дадат максимумот..во евентуални три натпревари за три дена...?!?

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Јас бев на натпреварот, грне никој не плукна.

V

Viktoranius

Гостин
Ај кој знае нека го напише времето на утакмици кога ќе се одиграат.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Пуповиќ, Богоев, Соколов, и Бошњак..влечат помали повреди..ќе играат сите ама колку ќе можат да го дадат максимумот..во евентуални три натпревари за три дена...?!?
Абе,дај немој такви глупости,Тимбата да малку го болел бутниот мускул,но до вечер со некоклу масажи ќе бил оК,на Дарко не му е ништо,ама БАШ НИШТО !Пуповиќ имал ептен мали болки во грбот,таму каде што беше повреден,а на Бошњнак не му ништо !

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Абе,дај немој такви глупости,Тимбата да малку го болел бутниот мускул,но до вечер со некоклу масажи ќе бил оК,на Дарко не му е ништо,ама БАШ НИШТО !Пуповиќ имал ептен мали болки во грбот,таму каде што беше повреден,а на Бошњнак не му ништо !
Добро Христов ти ќе се научиш ли со мене да разговараш како треба..На секој втор мој пост ти ми се обраќаш со не тропај глупсти...
Да не си портпарол на К.К.Струмица....
Реков помали повреди кои во три дена натпревари може да доведат да не се даде макисмумот..Ако незнаш да разбереш што пишувам...побарај помош..не ме малтретитрај...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom