V
Viktoranius
Гостин
Нели беше за кавадарци ?
Не ме пуштија од школото да им е*ем племето, имаше 3-4 ајдуци што отидоа требаше со нив да одам ама не ме пуштија.
Ај кој знае за Богоев нека пише.
Нели беше за кавадарци ?
Па нормално против струмица, коа имате такви не дисциплинирани играчи кои ни покажуваат средни прстови што да ви правам... А плус имаше и еден откачен навивач на струмица со кој јако се забабуваше публиката со исмевање и ред други работи..Ах ноа грнето педерче скапано оно ке си знае..
Извини така ама со Ф.А се има и у крвта му е МЗТ !hehe abe Grne e zver be na CPB i na Family gi ima plukano...so na vas ke vi se plasi
Ti izvini taka...ama ka ne si ga gledal...na predposlednoto gostuvanje vo sk koga izgubivme...licno vidov...GRne se svrte nakaj eden od FA i go plugna u lice, nema zs da lazam...kazuvam toa sto vidov.Извини така ама со Ф.А се има и у крвта му е МЗТ !
Ti izvini taka...ama ka ne si ga gledal...na predposlednoto gostuvanje vo sk koga izgubivme...licno vidov...GRne se svrte nakaj eden od FA i go plugna u lice, nema zs da lazam...kazuvam toa sto vidov.
Извини така ама со Ф.А се има и у крвта му е МЗТ !
i zamene e ova dobra vest iako sum fan na FENI...nesakam nikoj dase povredi ...site neka se spremni...pa vo kompletni sostavi neka pobedi kosarkata i neka pobedi podobriotЗа сите навивачи на Струмица добри вести. Богоев е супер, и денес ќе игра со Пелистер. Се исплашив мислев дека е некоја сериозна повреда ама е било само обичен грч.
АЈДЕ СТРУМИЦА НАПРЕД !
офффф дете јас знам што се Чекмбрите мене јасно ми за нив..мене интересира вие што сте или што мислите дека сте тоа објасни ми го??
што сте им чираци,слуги,агати,ученици...бирај од овие кое сакаш само не ми кажувај другари или пријатели дека сте ке почнеме да ти се смееме сите ке ти се расипе компјутерот:bil:
Јас бев на натпреварот, грне никој не плукна.Ti izvini taka...ama ka ne si ga gledal...na predposlednoto gostuvanje vo sk koga izgubivme...licno vidov...GRne se svrte nakaj eden od FA i go plugna u lice, nema zs da lazam...kazuvam toa sto vidov.
Ај кој знае нека го напише времето на утакмици кога ќе се одиграат.
Абе,дај немој такви глупости,Тимбата да малку го болел бутниот мускул,но до вечер со некоклу масажи ќе бил оК,на Дарко не му е ништо,ама БАШ НИШТО !Пуповиќ имал ептен мали болки во грбот,таму каде што беше повреден,а на Бошњнак не му ништо !Пуповиќ, Богоев, Соколов, и Бошњак..влечат помали повреди..ќе играат сите ама колку ќе можат да го дадат максимумот..во евентуални три натпревари за три дена...?!?
Добро Христов ти ќе се научиш ли со мене да разговараш како треба..На секој втор мој пост ти ми се обраќаш со не тропај глупсти...Абе,дај немој такви глупости,Тимбата да малку го болел бутниот мускул,но до вечер со некоклу масажи ќе бил оК,на Дарко не му е ништо,ама БАШ НИШТО !Пуповиќ имал ептен мали болки во грбот,таму каде што беше повреден,а на Бошњнак не му ништо !