Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кеј најчесто идат луѓе за да се покажат пред другите со својата скапа опрема иако не ја ни употребуваат.Инаку најмногу ме нервира кога ќе се собере некое друштво со ролерки или точаци и се влечат по патот.Кога ќе развиеш голема брзина во последна брзина и притоа закочиш,тешко се враќа истата брзина.[MkD]Scout;2736833 напиша:исто е и во Скопје ако возиш по тротоарите. А што да кажам па сеа кога лушево и ПОНАТАКА се кретени и одат по црвената патека што ја направија СПЕЦИЈАЛНО за точаци? уште полошо ШТО ПЕШАЧАТ и на ГОЛЕМО се собираат на сред стазата за точации ролери што ја направија по кејот на вардар?! па уште кога ќе им кажеш те праат луд!!!
Тотално се согласувам, па поради тоа, често и избегавам да возам точак на кеј кога има и најмногу народ, затоа што како што викаш, се влечат некои со ролерки и точаци и таман ќе добиеш темпо на вртење, некој ќе ти се испречи и ќе се заебеш. Но, за таквите луѓе брат, и така и така.На кеј најчесто идат луѓе за да се покажат пред другите со својата скапа опрема иако не ја ни употребуваат.Инаку најмногу ме нервира кога ќе се собере некое друштво со ролерки или точаци и се влечат по патот.Кога ќе развиеш голема брзина во последна брзина и притоа закочиш,тешко се враќа истата брзина.
Ме иритира некултурата што се случува секојдневно кај кејот.
По патеката за пешаци, иако веќе тоа треба да е минато, уште мора да се внимава дали некој од позади ќе ти залета со точак или ролерки, точаците на својата патека треба да внимаваат да не прегазат некој што му текнало да џогира таму...
Па мислам срамота. Кај колку-толку направија услови и пак некој од чиста мрза си тера по свој инает.