Српски БЛИЦ, какви лажови

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1
Србите не не сакаат?!:uvo::uvo::uvo: Србите се широк поим брате!!!
Таа омраза ја наметнуваат браќата американци кој сакаат да створат омраза помегу земјите од балканот па да прават сонас што сакаат!!!затоа се распадна и Јусгославија и затоа сега сме на тоа дериџе на кое сме и ке ни ја земат западна Македонја(Дарденија)како што го земаа косово!!!единствен спас се браќата Руси кој неодамна се разбудија и во април можат да ја заштитат србија а со тоа и македонија :salut::salut::salut:
Konecno nekoj koj RAZMISLUVA BRAVO !!!:bravo: Fala Bogu sto se malku tie so plitok pamet (kako opRasen na pr.) kaj koi Amerive mozat seuste da deluvaat...

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Србите не не сакаат?!:uvo::uvo::uvo: Србите се широк поим брате!!!
Таа омраза ја наметнуваат браќата американци кој сакаат да створат омраза помегу земјите од балканот па да прават сонас што сакаат!!!затоа се распадна и Јусгославија и затоа сега сме на тоа дериџе на кое сме и ке ни ја земат западна Македонја(Дарденија)како што го земаа косово!!!единствен спас се браќата Руси кој неодамна се разбудија и во април можат да ја заштитат србија а со тоа и македонија :salut::salut::salut:
Аман само Русин да не не спасува!!!

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Konecno nekoj koj RAZMISLUVA BRAVO !!!:bravo: Fala Bogu sto se malku tie so plitok pamet (kako opRasen na pr.) kaj koi Amerive mozat seuste da deluvaat...
Абе СВРБЕНДО не приметуваш дека само ти и уште два тројца тресете вакви глупости? Ако не ми веруваш читни малце по форумов. СВРБИЈА КО НОКИА!!:pos2::pos2:

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Abe dete, vrska nemash prvin na shto se bazira nivnoto "zbratimuvanje" vo Gate 7 i izgleda ne si gledal kakvi paroli si veat kako megjusebna podrska.
Kosovo je Srpsko-Makedonija je Grcka

Da bese ova samo od sportski aspekt nemase da zameram,ama mnogu poglaboko vo politika navleguva i golemo srpsko-grcki nacionalizam.
A ne b trebalo,sepak e sport, megjutoa i ednite se teshki nacional-fanaticki svinji i zatoa si se bliski.

20 Godini se veke "zbratimeni" , a ti mozes da pocnes da izvikuvas Kosovo je Srpsko-Makedonija je Grcka koga kje igra Zvezda. :)

I da potenciram, ne se raboti deka toa te pravi "predavnik" ednostavno stanuva zbor za PRINCIP !

megjutoa.. jbg, nema da me zacudi vo skoro vreme da vidam makedonci koi navivaat za Bashkimi... ili drugo e toa... parola United States of Albania:kesa:
Изгледа не знае да чита дечкото. А и самите се нарекуваат цигани.

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Абе СВРБЕНДО не приметуваш дека само ти и уште два тројца тресете вакви глупости? Ако не ми веруваш читни малце по форумов. СВРБИЈА КО НОКИА!!:pos2::pos2:

Србија ко нокиа!!! ајде кази ми ако Албанците решат да прогласат независна Дерденија(западна македонија) дали твоите американи ке застанат од наша страна во косово каде што се наоѓа најголемата воена база на американците во европа итн инт.да не навлегуваме во детали!!!дете дај свести се додека е време дека сме пиони на америка!!!русија е единствената ПРАВОСЛАВНА сила која мозе да ја спречи америка да не колонизира!!!и ако читнуваш за вакви работи од Форумов свака ти част!!!ако имаш некое друго питанње само постирај

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1

A be OPRASEN ne primetuvas deka samo ti i nikoj drug ne gi saka Arnautite poveke od tebe i deka samo ti si "golem patriot" na tastaturata koja gi trpi tvoite gluposti. Se smees ko IDIOT na frazata "srbija ko nokija" , a neznaes deka i taa nokija ke bide pogolema od Makedonija ako prodolzis da gi podrzuvas Arnautite na Kosovo i Metohija,a ne napagas nas koj toa ne go odobruvame... Eeeee tolku si GLUP opRasen sto duri i mi e sram so tebe da zboram... Na kraj na kraevite i da go zemat Amerikancite Kosovo i Metohija, Srbija ja ima Republika Srpska, a sto imas ti idiotu ???

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
A be OPRASEN ne primetuvas deka samo ti i nikoj drug ne gi saka Arnautite poveke od tebe i deka samo ti si "golem patriot" na tastaturata koja gi trpi tvoite gluposti. Se smees ko IDIOT na frazata "srbija ko nokija" , a neznaes deka i taa nokija ke bide pogolema od Makedonija ako prodolzis da gi podrzuvas Arnautite na Kosovo i Metohija,a ne napagas nas koj toa ne go odobruvame... Eeeee tolku si GLUP opRasen sto duri i mi e sram so tebe da zboram... Na kraj na kraevite i da go zemat Amerikancite Kosovo i Metohija, Srbija ja ima Republika Srpska, a sto imas ti idiotu ???

Абе кретену еден срам ми е што во Македонија има вакви продадени души што повеќе мислат за СВРБИЈА отколку за Македонија. Болен си ти другарче имаш ментален проблем, ако сакаш ќе ти препорачам добар психијатар. Од вакви како тебе Даме, Гоце, Јане и ред други големи дејци во гроб се превртуваат.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Се гледа по коментарите колку не поддржуваат нас Србите.Кој уште се крсти во мајка Србија, е во тешка заблуда, србите и грците се исти гомна.Прочитајте ги коментарите под статијата и се е јасно.СРБИЈА КУРВА!

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Се гледа по коментарите колку не поддржуваат нас Србите.Кој уште се крсти во мајка Србија, е во тешка заблуда, србите и грците се исти гомна.Прочитајте ги коментарите под статијата и се е јасно.СРБИЈА КУРВА!
Пријателе од СВРБИТЕ полоши се само СВРБОМАНИТЕ. Еве земи го за пример овој Делија. Од такви луге што СВРБИЈА им е пред Македонија ние не можеме да си го заштитиме идентитетот и светото име.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
А да го игнорирате Делија?
Си има мака човекот, му ја цепкаат Србија.
Остајте го да си се сеќира за тоа што Србија стануе све мања, и да не троши тука енергија.
Душа:back:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
А да го игнорирате Делија?
Си има мака човекот, му ја цепкаат Србија.
Остајте го да си се сеќира за тоа што Србија стануе све мања, и да не троши тука енергија.
Душа:back:
Не бе, добар е чоекот само грипот го има фатено па од температурата блада. Мутиран некој грип бил овој, од Република Сврбска. А за цепкањево може да му ја пуштиме као музичка желба "ситније миле ситније".:pos2:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Едно не ми е јасно....Цел ден се плукате неуморно, а глава давам дека поим немате на која тема сте и двајцата...А, да погледневте на првата страна ?:smir:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Едно не ми е јасно....Цел ден се плукате неуморно, а глава давам дека поим немате на која тема сте и двајцата...А, да погледневте на првата страна ?:smir:

Па темата е за СВРБИТЕ така? Еве јас јавно нудам награда од 1000 ЕУР за тој што ќе успее да го убеди чоекот дека Сврбите се исти к*р ко останатите наши соседи. Имајќи го во предвид неговиот IQ јас уше од сеа ти гарантирам дека парите остануваат кај понудубачот.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Србија ко нокиа!!! ајде кази ми ако Албанците решат да прогласат независна Дерденија(западна македонија) дали твоите американи ке застанат од наша страна во косово каде што се наоѓа најголемата воена база на американците во европа итн инт.да не навлегуваме во детали!!!дете дај свести се додека е време дека сме пиони на америка!!!русија е единствената ПРАВОСЛАВНА сила која мозе да ја спречи америка да не колонизира!!!и ако читнуваш за вакви работи од Форумов свака ти част!!!ако имаш некое друго питанње само постирај
За жал во Србија нема толку малоумни, како овиде во Македонија, да паднат на финтите од Русија, по сите анкети водат прозападните сили во Србија пред изборите.

Едниствено што се грижи Русија сега е да се потпиши договорот со Газпром, и нормално ќе ви ветуваат се и сешто, дури не се потпиши.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Русија!
Хм....
Очигледно некој не учел Македонска историја.

Kajgana Shop

На врв Bottom