Српски БЛИЦ, какви лажови

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Da ti kazam za Olimpijakos doznav sega od forumov, a za Atletiko Madrid znam uste od pred 5 godini...
Ај ти пак навивај си за Ѕвезда. Една работа не можам да разберам Југославија се растури а некои клинци кои можеби и не беа родени се палат на Ѕвезда, Партизан итн... Глупости

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1
Ај ти пак навивај си за Ѕвезда. Една работа не можам да разберам Југославија се растури а некои клинци кои можеби и не беа родени се палат на Ѕвезда, Партизан итн... Глупости
Za koj navivas ti be??? Za SASA od Makedonska Kamenica :pos2:

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1
ДА, САСА е Македонски клуб. Не навивам јас за цигани.
Cigan si ti. Dali znaes kolku deca navivaat za Mancester Junajted, Celzi, Liverpul, Inter , Milan, Juventus, itd.itd. a? No toa tebe ne ti smeta znam. Tebe ti smeta toa sto mladi deca navivaat za Crvena Zvezda ili Partizan. Sto kazuva toa..? Ti imas problem samiot so sebe i treba da go izlecis toj kompleks na poniska vrednost :zid:...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Za koj navivas ti be??? Za SASA od Makedonska Kamenica :pos2:
Со сета љубов за ФК Беласица од Струмица, а и за САСА ако треба, а богами и за Три Чешми.
Немам намера да дркам на некој кој не ме смета за човек. Во твојот случај Звезда.
И ај назад на темата.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Cigan si ti. Dali znaes kolku deca navivaat za Mancester Junajted, Celzi, Liverpul, Inter , Milan, Juventus, itd.itd. a? No toa tebe ne ti smeta znam. Tebe ti smeta toa sto mladi deca navivaat za Crvena Zvezda ili Partizan. Sto kazuva toa..? Ti imas problem samiot so sebe i treba da go izlecis toj kompleks na poniska vrednost :zid:...
да се разбереме нема ништо лошо во тоа ако некој навива за спортски клуб од странство или од соседството, тоа е едно па ти исто.

Јас навивав за Рудар од Пробиштип, ама подеднакво ја сакав и Црвена Звезда, а сега сум фан на Милан ( од времето кога Савичевич играше таму) и што сега сум предавник???:kesa:

Патриотизмот не се мери по такви критериуми

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Neznam zasto zalosno ??? :nenene: Klubovite si se zbratimile, kako sto pravat site klubovi niz svetot... Zvezda e isto taka zbratimena i so Atletiko Madrid i sto ??? I toa e zalosno a? Kako za koj...:baeh:
Abe dete, vrska nemash prvin na shto se bazira nivnoto "zbratimuvanje" vo Gate 7 i izgleda ne si gledal kakvi paroli si veat kako megjusebna podrska.
Kosovo je Srpsko-Makedonija je Grcka

Da bese ova samo od sportski aspekt nemase da zameram,ama mnogu poglaboko vo politika navleguva i golemo srpsko-grcki nacionalizam.
A ne b trebalo,sepak e sport, megjutoa i ednite se teshki nacional-fanaticki svinji i zatoa si se bliski.

20 Godini se veke "zbratimeni" , a ti mozes da pocnes da izvikuvas Kosovo je Srpsko-Makedonija je Grcka koga kje igra Zvezda. :)

I da potenciram, ne se raboti deka toa te pravi "predavnik" ednostavno stanuva zbor za PRINCIP !

megjutoa.. jbg, nema da me zacudi vo skoro vreme da vidam makedonci koi navivaat za Bashkimi... ili drugo e toa... parola United States of Albania:kesa:

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1
да се разбереме нема ништо лошо во тоа ако некој навива за спортски клуб од странство или од соседството, тоа е едно па ти исто.

Јас навивав за Рудар од Пробиштип, ама подеднакво ја сакав и Црвена Звезда, а сега сум фан на Милан ( од времето кога Савичевич играше таму) и што сега сум предавник???:kesa:

Патриотизмот не се мери по такви критериуми

VO PRAVO SI :helou:

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
VO PRAVO SI :helou:
Српска кучко, ќе сфатиш ли ти и останатите како тебе дека Србите не не сакаат. Нивната политика е различна од нашата, а за тоа како за почеток можеш да го прашаш Шешељ :smir:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Српска кучко, ќе сфатиш ли ти и останатите како тебе дека Србите не не сакаат. Нивната политика е различна од нашата, а за тоа како за почеток можеш да го прашаш Шешељ :smir:
Навивам за Милан кој доаѓа од Италија, која пак беше сојузник на фашистичка Германија...И сега што сум јас ? Каде ви лета паметот бе ? :kesa:

B

Borg_Drone

Гостин
Навивам за Милан кој доаѓа од Италија, која пак беше сојузник на фашистичка Германија...И сега што сум јас ? Каде ви лета паметот бе ? :kesa:

Која беше така???
Ама веќе не е нели??
А Србија и ден денес не не сака..
Ја води истата политика што ја водеше од пред 100 години..
А тоа е ..
Македонците се Јужни Срби..

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Која беше така???
Ама веќе не е нели??
А Србија и ден денес не не сака..
Ја води истата политика што ја водеше од пред 100 години..
А тоа е ..
Македонците се Јужни Срби..
Поентата ми е дека навивањето за спортски клуб, првин не може воопшто да се дискутира на форумот Политика и вести, уште помалку да биде дел од темата дезинформацијата на БЛИЦ, а најмалку критериум за одредување на патриотизам. Тоа сакав да го кажам...

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27

Србите не не сакаат?!:uvo::uvo::uvo: Србите се широк поим брате!!!
Таа омраза ја наметнуваат браќата американци кој сакаат да створат омраза помегу земјите од балканот па да прават сонас што сакаат!!!затоа се распадна и Јусгославија и затоа сега сме на тоа дериџе на кое сме и ке ни ја земат западна Македонја(Дарденија)како што го земаа косово!!!единствен спас се браќата Руси кој неодамна се разбудија и во април можат да ја заштитат србија а со тоа и македонија :salut::salut::salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom