Добро, ја иам другарки шо се запишани у гимназија со мене, и мислат дека Математика им е непотребен предмет и незнаат зашо го учат..
Или, зашо учиме вакви глупсти физика?
Така да, темава е бесмислена за понатамошни муабети.
Кој кај си се запишал ќе си учи шо му е кажано..
У Валхов месари учат физика, хемија и математика, па јебеш га, некој неќе тоа у гимназија да го учи..
Има човек што се занимава со прашањево, се вика John Taylor Gatto.
Не. Наброј работи што (ваљда) ќе ги употребиш некогаш во друштво а си ги научила последниве 5 дена. Нема ниту една нели? Додуше гледам дека имаш 20 години можеби ќе ти е потешко да се сетиш...тогаш одговори колку посто мислиш дека од тоа што си го учела ќе го употребуваш во друштво? Според некои истражувања тоа е помалце од 5%.
Точно, а коа ќе дојдат тие 5%’, што всушност се страшно многу, ќе испаднеш најголем кретен на свет, пошо си не образован, и нема да знаеш основни ствари, кој си мислел дека немаш потреба да ги учиш у школо, и пошо си имал став дека те тера некој да учиш, и дека учиш за него..
Еве еден пример, јас искрено, мрзам час по физичко, зашо да седам испотен 5 часа после тоа у школо ми е нај дебилна ствар на свет..
Е сеа, коа ќе слушнам како праат муабет врснициве мои у соблекувална " Е да бе, ја на него ќе му вежбам..."
Сачувај боже, ЈА НА НЕГО ЌЕ МУ ВЕЖБАМ? Wtf? Како бе така? Ај, ако е така, нека прај некој стомачни за мене
Edit: Зборам у прво лице, али не ти се обраќам директно на тебе

Не се навредувај, далеку од тоа е