Погрешно разбрани песни

• Креатор на темата Креатор на темата NaTaLi
  • Време на започнување Време на започнување
Послдно вакво нешто ми се случи со песната Otherside-Red Hot... песната си оди How long, how long, а јас цело време си мислев дека е Hello, hello :music2:

:pos2::pos2::pos2: Не ми се верува и јас мислев дека е Хелоу хелоу цццццццццццц.Сега разбрав дека не било.

Ми се дешава.

На пример го корегирав Дилан:

Gonna raise me an army, some tough sons of bitches
I'll recruit my army from the old religions
I picked up St. Herman and just said my religious vows
I've sucked the milk out of a thousand cows

а уствари е:

Gonna raise me an army, some tough sons of bitches
I'll recruit my army from the orphanages
I been to St. Herman's church, said my religious vows
I've sucked the milk out of a thousand cows

Ех, на времето кога немаше интерМеЦ беше поинтересно. А и послабо знаевме агнлиски, и имаше многу смешки.

Пред 2-3 години имаше на златно славејче едно девојче пееше една песна '' А ти си џееезеер ... '' а ја до ден денеска ја пеам '' 'А ти си џезВеее ' незнам зашто али интересантно ми е :smir:

Пред 2-3 години имаше на златно славејче едно девојче пееше една песна '' А ти си џееезеер ... '' а ја до ден денеска ја пеам '' 'А ти си џезВеее ' незнам зашто али интересантно ми е :smir:
ahahahahhahaa! Se iznasmeav! LOL! :vozbud:

hihihihihhihihi sea mi teknuva deka mi se ima sluceno nema komu ne mu se ima... pred nekolku godini koga izleze pesnata na moby "lift me up" jas mesto lift me up si ja peev olimpia...:pos2: ne sum jas kriva taka mi se slushashe... ama nikogash ja neam ispeano javno:wink:

Хахаххаха, колку само зезалици паѓале на оваа тема....сигурно ја знаете онаа шпанска песна од Tito Puente...Oye Como Va...ние цел живот ја пееме: Боље комова и пииивооо...:pos2:

Леле ми текнува значи ептен ко дете онаа песнана на Владо -
*Не заборавај да се сетиш на мене, овде умирам полека секој ден, Боже провери може веќе е време заедно пак да се будиме..*
И пошо мн ја сакав го учев татко ми на песната.. И кога ме шеташе си ја пеевме.. Значи ај за мене некако.. Ама сметајте и јас и татко ми ја пеевме во ваква варијанта како што ја имав ја чуено -
*Не заборавај да се сетиш на мене, овде умирам полека секој ден, Возат ролери може веќе е време заедно пак да се будиме..*
:pos2: :pos2:
Детска работа

Вие не сте ништо во споредба со кен леее таа ја измешала либи диби даучуу 200 на саат:pos2::pos2::pirat:

Сеа се сетив...

...„come on baby, do the locomotion..“ ја пеев како „come on baby Duda Locomotion“, и добри 5-6 години бев уверена дека у песната се работи за некоја Дуда Локомоушн..

Фламенго од Ана(Сидо еФ-еМ)
Широк фустан, кратка кастањета. Викни оле и тропни со пета.
*Широк фустан в рака кастањета.

R. Kelly

Fiesta, Ford Fiesta... Fiesta, Ford Fiesta.
Fiesta, Fiesta Fiesta... Fiesta, Fiesta Fiesta

50 Cent
Go Charlie it your birthday, we gonna party like its your birthday...
Go Shorty it your birthday, we gonna party like its your birthday...

J. Lopez
Don't be fooled by the rocks that I got
Amstel, Amstel Jenny from the block.
Don't be fooled by the rocks that I got
I'm still, I'm still Jenny from the block.

Ludacris
Уууу бич гера двеј, гера двејн, бич гера двејн!
Move bitch, get out the way
Get out the way bitch, get out the way.

п.с.
Само за првото иам авторски права.

Овие коа беа модерни на времето Панџаби имаа песна
The Mundian to bach ke Rahi,
with the Hurle, hurle, hurle murd Bilar,
The Mundian to bach ke Rahi
with the Hurle, Hurle, Hurle murd Bilar,

Братучед ми ме лажеше дека вика „бапни хероин“, и стварно така звучи

Од Death песната Flesh and the power it holds почнува I told you once but I will say it again а јас ja пеев I told you once when I was eight again :kesa:

Првиот пат кога се соочив со Death металот, само ждригање и повраќање слушав :pos: После сфатив дека имало и текст, па и за брзо време сфатив дека ми е еден од најомилените правци во музиката :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom