Keн лиии, тулибудибу даучу...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кен Ли ме инспирираше да ја отворам темава...
Ви се случувало ли (лииииииииииии) погрешно да разберете некоја песна?
На пример: Тако Млада да биде Два Комада (али ај турбофолк е, ми се простува), а динајал (последниот стих на Смелс Лајк Тин Спирит) да биде Ладим јаја, Добре девојке иду у Рајбаш (рај баш) све.. (мислев дека Рајбаш е некој кафич..)... и слично..
М?
Има и текст???????????? :pos2:Првиот пат кога се соочив со Death металот, само ждригање и повраќање слушавПосле сфатив дека имало и текст, па и за брзо време сфатив дека ми е еден од најомилените правци во музиката
![]()
Има и текст???????????? :pos2:
Хехе во контекст со офтопиков, сепак има колку толку врска со темава.
На времето во Кочани панкерите организираа свирка на неколку бендови од Источна Македонија и Сињак и Нихилист од Скопје.
И пејачот на Нихилист (мислам дека тој беше) почна да вика каде ми се текстовите, каде ми се текстовите... Почна да бара по ранци и слично и никако не ми успеваше да ги најде.
На крај си вика, ае ќе се дерам како ќе ми дојде, и онака тешко дека нешто ќе се разбере![]()
![]()
![]()
![]()
procita na 1va strana deka za makedonsko devejce bilo kako koprina ,a ne kako kopriva ?!?!!? prv pat go slusam ovoa:uvo:
Коприна = свила
Свила = нешто убаво
Коприва = жарливо злобно растение во кое што не удира гром
Коприва =/ нешто убаво
Кога Македонското девојче би имало коса како коприва, сигурно не би било опејувано у песнава![]()