LiverpoolFC
Captain Fantastic!
- Член од
- 10 ноември 2007
- Мислења
- 864
- Поени од реакции
- 15
Јас би ги продал Кујт, Воронин, Крауч, Хипија, Кјуел, Пенант од Ливерпул прво. Напаѓачите не се на нивото за тим како што е Ливерпул, Пенант не е крило што истотака може да постигнува гол а за брзина ја има. Кјуел едноставно нема да биде доволно добар за Ливерпул пак ( дај боже да сум грешка ), а Хипија не би го продал баш сеа одма, би му дозволил ако ништо друго уште една сезона. Човекот заслужува да си ја заврши кариерата во Ливерпул.
Да купуам прв на листата би ми бил напагач.. Тоа би бил Агуеро или Хунтелар во моментов. Иако би претпочитувал да биде Хунтелар зашто е сосем различен од Торес и би напраиле добра комбинација. Исто така би донел едно десно крило, на пример ми се свиѓа Давид Бентли од Блекбурн или некој друг. И би зел уште еден напагач за подршка, од кои Амаури или Пандев
Конечниот состав би бил нешто вака:
-------Карагер----Агер----Шкртел-------Рисе
Бентли-----Џерард-----Маскерано-----Бабел
----------Хунтелар----------Торес--------
Резерви: Хипија, Бенајун, Алонсо, Итандје, Пандев. Во конбинација би биле и Леива, Аурелио, Арбелоа.
Да купуам прв на листата би ми бил напагач.. Тоа би бил Агуеро или Хунтелар во моментов. Иако би претпочитувал да биде Хунтелар зашто е сосем различен од Торес и би напраиле добра комбинација. Исто така би донел едно десно крило, на пример ми се свиѓа Давид Бентли од Блекбурн или некој друг. И би зел уште еден напагач за подршка, од кои Амаури или Пандев

Конечниот состав би бил нешто вака:
-------Карагер----Агер----Шкртел-------Рисе
Бентли-----Џерард-----Маскерано-----Бабел
----------Хунтелар----------Торес--------
Резерви: Хипија, Бенајун, Алонсо, Итандје, Пандев. Во конбинација би биле и Леива, Аурелио, Арбелоа.