I
Intex
Гостин
Ебате глупата тема. Ти се допага Мејден, слушаш Мејден. Ти се допага Металика, слушаш Металика. Толку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Metallica uf sekoj slucaj se podobri tie sea careve,no sepak i iron ne se losi no ne mozat da se sporeduvaat tie so nekoi hitovi od metallica-NOTHING ELSE MATTERS,ENTER SANDMAN,MASTER OF PUPPETS ima nogu.
Сепак на Металика се подобри и послушани.^ a Iron Maiden немаат хитови? -.-'
Да не ги згреши малку? Металика нели се Хеви ??Металика
Металика свират (свиреле) треш а Мејден хеви...не ми се баш за споредба овие два бенда, али у секој случај Металика ми се врв, така да било кој бенд да се стаи у споредба со нив, тие ќе бидат мојот прв избор
![]()
Да не ги згреши малку? Металика нели се Хеви ??
Или јас сум грешка ?
Сепак сум бил во право дека свиреа и Хеви.Tи си грешка...Металика свират (барем свиреа на почеток) треш, додека Мејден се хеви.
Ахам. Зборот ми беше дека и Металика свираа/свират хеви метал, не велам дека сите песни и се такви но тоа сакав да ти кажам дека имат и хеви.Па металот (иако не сум некој голем познавач на истиот) се дели на многу правци. Така мислам дека трешот произлегува од хеви метал, т.е. е гранка на истиот. Metallica се дел од The Big Four bands of thrash metal заедно со Antrax, Megadeth и Slayer. Доколку сум грешка нека ме поправи некој, за да не ја правам истата грешка во иднина.