TpH_Bo_OkO
Трноризец
Во Васко Ефтов, со центар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој се бе тие како вас, во кои припаѓаш ти, Македонец не си!
Дете имаш или планираш да имаш ?
Инаку ако некој има комплекси тоа си ти во случајов, само не знам од што ти се.
Ако веќе имаш деца или некогаш ќе имаш , искрено се надевам да не ја наследат твојата култура и твоето образование!
Македонија на Македонците!
nema potreba ne pagam na tvoe nivo![]()
На Ефтов важно му е да стигаат пари од Бихачка и Комерцијална за друго ни к... не го боли.
Iskreno mnogu interesni raboti kazaa bugarite , imaat dokazi deka vasite heroi se izjasnile kako bugari , tek ke imate problem , grkot e nisto vo sporedba so ova. Imase pravo koga velese deka nikade nemalo napisano makedonec pred da ja oformi makedonskata nacija kominternata. Iskreno premnogu licite so bugarite , a i jazikot vi e epten blizok , samo sto tie akcentot go imat poinakov. A i vo Strumica i istocna zboruvaat isto , tAka da....
Кој се бе тие како вас, во кои припаѓаш ти, Македонец не си!
Дете имаш или планираш да имаш ?
Инаку ако некој има комплекси тоа си ти во случајов, само не знам од што ти се.
Ако веќе имаш деца или некогаш ќе имаш , искрено се надевам да не ја наследат твојата култура и твоето образование!
Македонија на Македонците!
Одлично кажано!
Тоа важи и за сите што досега се иселиле или ја напуштиле Македонија,а се чукаат по гради дека се Македонци.Има да седат тука и да скапат ако треба ама Македонија не смеат да ја продаваат,како така ќе ми оделе на печалба,абе има ѓерамиди толчени да јадат и да викаат МАКЕДОНИЈА.
А кај беше владава да обезбеди исти услови за увоз на автомобили или мобилни како во Бугарија,или слатка е корупцијата и митото која им ја делат газдите пред избори?Печали од земјоделство дома кога ти плаќаат за тутунот или зелката помалку одколку што ќе земеш во Италија само да им ги работиш нивите итоа без напрегање,нервози и стресови дали ќе заврне,дали ќе биде суша или дали цената на производот ќе ти биде исплатива?
Најдобрите ученици во средно немаат ни шанси да се приберат чесно и поштено на некој наш универзитет бесплатно.Што треба,треба ли да ја уништат својата иднина и да останат без високо образование само затоа што требало да имаат повеќе домосаканост?Па зошто приемни испити,зошто да плаќаат партиципација на државни универзитети,зошто квотите да бидат ограничени,си размислил ли некогаш за тоа?Кажи едно дете на примател на социјална помош што успеало да се запише за лекар,стоматолог или нешто слично,имаш пиво од мене!Или овие деца се малоумни па немаат пристап да студираат на такви факултети?
Порано ми се допаѓаше емисијава ама сношти гледав нешто сереја дали сме наследници на Словените или Ант. Македонци а луѓето појма немаат дека тоа е едно исто и дека ако не си Словен не можиш да бидиш Македонец...
Браво Ефтов... Браво Мухиќ...
Еј го обожувам овој вториов...![]()
Браво, браво.Браво Ефтов... Браво Мухиќ...
Tocno.На Ефтов важно му е да стигаат пари од Бихачка и Комерцијална за друго ни к... не го боли.
Najvece Egejci se komunjari...a zasega komunizam i antika ne odat...a gledav emisijata,bea "odbrani " gosti falese uste ZDENKO maleski i se ke bese jasno,se isfrustrirav nogu,ne go ocekuev toa od eftov koj koreni mu se i kako moite od egejska Makedonija,za nego:kesa::uvo:
a za site makedonci:helou::smir:
Браво Ефтов... Браво Мухиќ...
Tocno.Браво, браво.
Мувлосан и лошо спакуван космополитизам и желба за напредок, а уствари само одродништво и анти-македонизам.
Поголема бљувотина од оваа емисија неам гледано.