Русија подготвена на војна поради Косово!

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
О
Кога веќе си решил да учествуваш на темава И ДА НАВРЕДУВАШ ПО СВЕ албанско, остани маж до крај и не плачи.
Во спротивно, ќе биде баниран Дардан (шиптарот) и ти (******), поради прекршување на правилата на форумот. Ама заедно, рака под рака :)
bla bla

albanski glup muabet.

kaj me vide da gi vregjam miroljubivite Albanci?

i, ti ke mi zborvas za mashkost i mazi? pa se otepavte placenje kaj nato, tato, ovaj onaj...

i doprva ke placite so ovaj um.

a ne e samo dardan "los Albanec" sho imase napisano bagji pcovki. vo osnova, me boli kur ako nekoj Albanec pcue, Albancite laat, karavano si vrvi...

ama jas bev baniran za pcuenje. togas MORA da bidat i tie koi pregje pocnaa da pcujat.

ako ne se banirani, jbg, neka im e na cest na tie koi ja pravat politikata na forumov.

@ administracija: nema pravnici megju vas, da vi objasnat deka oglasuvanjeto za neslaganje so napishanite stavovi na clenovite e edno, a davanjeto platforma i moznost za shirenje nacionalna i verska netrpelivost, i antidrzavna propaganda e drugo, a vtorovo e KRIVICNO DELO?

@ picasso: sega mi e jasno oti tolku gluposti tropas, mnogu si gore, redok e vozduhot, ne ti vlegva dovolno kislorod vo to glavata...

ama ti kazav, ke mi pejs ti mene ko biljbilj vo bitola...

B

Borg_Drone

Гостин
Што ве тера да мислите дека Америка ќе остане вечно на „тронот“?
.
Им удри тоа во глава дека они се најмоќни поради поддршката од Америка што ја имаат, исто како што на србите им удри во глава тоа со русите...

Ќе помине и тоа еден ден ;)
Ja igram tvojata igra.
Ti gluposti, jas gluposti.
Твое мислење...
И реков темата не е за религијата......туку за Русија и нејзината закана за напад на Косово
Значи "играта" е за Русија и нејзината закана.. не за религијата..

Така и се вика "играта" нели?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.417
Ама да не заборавите една работа, кога се во прашање Русија и Америка можат да заиграат и нуклеарки, па да се сјебе цела Земја.

Таа војна ќе биде на ограничено место, најверојатно овде кај нас, нуклеарки нема да има, тоа ќе биде како судир од времето на виетнам, кореа и слично.

ТОА ЗНАЧИ ДЕКА НИТУ НА РУСИЈА НИТУ НА АМЕРИКА НЕМА ДА ИМ ФАЛИ НЕШТО, АМА НАС ЌЕ НИ СЕ Е*И МАЈКАТА.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Таа војна ќе биде на ограничено место, најверојатно овде кај нас, нуклеарки нема да има, тоа ќе биде како судир од времето на виетнам, кореа и слично.

ТОА ЗНАЧИ ДЕКА НИТУ НА РУСИЈА НИТУ НА АМЕРИКА НЕМА ДА ИМ ФАЛИ НЕШТО, АМА НАС ЌЕ НИ СЕ Е*И МАЈКАТА.
Значи напалм,како што Македонците први пробаа кога ги протеруваа Грците од Егејскиот дел на Македонија.Тогаш САД за прв пат го пробаа новото оружје "напалм" врз Македонците,па за Вијатнам и Кореја им беше истестирано.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Any time...
Any time...

P.S. So ova deckoto so prefiks FILANTROP, se izdade, padna, se lizna...
I ovaka negoviot skromen vandalizam ne moze da go kontrolira. Se zakanuva i sekako go pokazuva negovoto ubavo altruisticko lice, da da... Makedoncite se miroljubivi...
Sega nema da baram Ban na site makedonci, poshto ovoj e poseben slucaj, nego ke pobaram ban na tipcevo, od okolijata na Bitola. Blagodaram.

P.P.S. Decko opraj se, slikash losha slika za tvojot narod:) (heheheheh)

Edit:

Jas ti vikam, neshto ne e vo red so tebe. Opraj se decko, opraj se... Vidi kolkav si 34 godini imash. Sigurno imash semejstvo i deca... Opraj se...

Nikoj nema da tepash, a jas sum siguren deka si bil i tepan od Albancite.
Manijava e losha. Ostavile loshi tragi. Ne se brishat sigurno. Ali ne drvi muda tuka na forum. Ti i tvoite pseudo patriotcinja ste jaki samo koga treba da se pali, samo koga se 50 vs 1...
Vo Bitola sigurno ne si tepal a i sigurno ako si se fatil so nekogo, si bil tepan.
Opraj se.
Inaku baram da se banira clenov. Ne se brojat navredite upateni na mojata etnicka zaednica.
Машала и ти идеш од крајност у крајност :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182

Веројатно така нешто би било, прво ќе си ги изгледаат своите интереси, сигурно нема на нивни територии да има војна. Ама ако започне таква војна со Русија и Америка замешани, ќе може да биде увертира во нова Светска Војна, па тогаш на цел свет ќе му се е*е мамето.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Абе србенда од кај изникна ти сеа у муабетов, ја мислев си у Хаг кај Шешељ.:pos2:
Не глеам ама баш ништо српско кај мене освен можда само името :) Шешељ не го познавам колку ти што го познаваш,те примеќам по муабетот штом толку често го спомнуваш си имате конекција јака направено некој бонд :pos::pos:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Аман бе имате тема овде , или што е финтава , да се расправате и сите да ве гледаат ????? Имате пп за овие работи ако сакате и залапајте се таму :tapp:

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
bla bla

albanski glup muabet.

kaj me vide da gi vregjam miroljubivite Albanci?

i, ti ke mi zborvas za mashkost i mazi? pa se otepavte placenje kaj nato, tato, ovaj onaj...

i doprva ke placite so ovaj um.

a ne e samo dardan "los Albanec" sho imase napisano bagji pcovki. vo osnova, me boli kur ako nekoj Albanec pcue, Albancite laat, karavano si vrvi...

ama jas bev baniran za pcuenje. togas MORA da bidat i tie koi pregje pocnaa da pcujat.

ako ne se banirani, jbg, neka im e na cest na tie koi ja pravat politikata na forumov.

@ administracija: nema pravnici megju vas, da vi objasnat deka oglasuvanjeto za neslaganje so napishanite stavovi na clenovite e edno, a davanjeto platforma i moznost za shirenje nacionalna i verska netrpelivost, i antidrzavna propaganda e drugo, a vtorovo e KRIVICNO DELO?

@ picasso: sega mi e jasno oti tolku gluposti tropas, mnogu si gore, redok e vozduhot, ne ti vlegva dovolno kislorod vo to glavata...

ama ti kazav, ke mi pejs ti mene ko biljbilj vo bitola...
serdaro bash bi sakal da pijeme edno kafe zaedno mi se dopagat 'junacite' kako tebe, znam deka ne mozes da dojdes u struga pa kade bi izbral ti mesto mozebi vo bitola da se muabetime malce samo jas i ti.(cekam za poveke informacii)
a temata: za rusija bese i nato?pa shto da se kaze?? rusija e kako ovoj serdarot gore samo zboruva i sedit namesto

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne bidete naivni studenata vojna seuste se vodi posledna dobiena bitka na zapadot ke e kosovo posle ovoj presedan svetov ke se promeni za 360stepeni tekot e predvidliv sega za sega a ponataka ke videme

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
bev be pile vo struga mnogu pati, i pak ke om :)

posledniot pat prasav oti gi nemate pisano cenite na Makedonski...

a za sredba, nema problem. Ke se dogovorime :)

ama sho ke muabetime? ne e porano da se najdime i da se izmavame?

poso ocito muabet ne mozime da prajme, vie ste mnogu zaminati, "brat"...

a i ke mi okara nekoj mozi vo muabetot, pa ke treba da go pukam :)

vaka poarno, boksoj, i ke pomini za nekoj den...

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Не глеам ама баш ништо српско кај мене освен можда само името :) Шешељ не го познавам колку ти што го познаваш,те примеќам по муабетот штом толку често го спомнуваш си имате конекција јака направено некој бонд :pos::pos:
А Драгиша Молетиќ?

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
koga ne gi banirate, ke gi pcujam. ako treba i ke ti tepam. i ne mi vadi zborovi od kontekst, jasno e deka ako ne jades gomna, nema sho da se raspravame, taka?#

Душичка, види што си ти сладок :). Може мене да ме тепаш? Плз? Баш би сакал да видам како дегенерик од 34 години кој не е во својство да се одбрани себеси со интелект, користи боксои...Плз плз плз тепај ме, те молам, ти се колнам во децата што ги имаш, тепај ме!!!

posledniot pat prasav oti gi nemate pisano cenite na Makedonski...
Баш би сакал да знам што ти одговорија и како ти реагираше на сето тоа :):):):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom