- Член од
- 1 мај 2005
- Мислења
- 2.612
- Поени од реакции
- 32
bla blaО
Кога веќе си решил да учествуваш на темава И ДА НАВРЕДУВАШ ПО СВЕ албанско, остани маж до крај и не плачи.
Во спротивно, ќе биде баниран Дардан (шиптарот) и ти (******), поради прекршување на правилата на форумот. Ама заедно, рака под рака
albanski glup muabet.
kaj me vide da gi vregjam miroljubivite Albanci?
i, ti ke mi zborvas za mashkost i mazi? pa se otepavte placenje kaj nato, tato, ovaj onaj...
i doprva ke placite so ovaj um.
a ne e samo dardan "los Albanec" sho imase napisano bagji pcovki. vo osnova, me boli kur ako nekoj Albanec pcue, Albancite laat, karavano si vrvi...
ama jas bev baniran za pcuenje. togas MORA da bidat i tie koi pregje pocnaa da pcujat.
ako ne se banirani, jbg, neka im e na cest na tie koi ja pravat politikata na forumov.
@ administracija: nema pravnici megju vas, da vi objasnat deka oglasuvanjeto za neslaganje so napishanite stavovi na clenovite e edno, a davanjeto platforma i moznost za shirenje nacionalna i verska netrpelivost, i antidrzavna propaganda e drugo, a vtorovo e KRIVICNO DELO?
@ picasso: sega mi e jasno oti tolku gluposti tropas, mnogu si gore, redok e vozduhot, ne ti vlegva dovolno kislorod vo to glavata...
ama ti kazav, ke mi pejs ti mene ko biljbilj vo bitola...