Русија подготвена на војна поради Косово!

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Едно неможам да разберам .Ако јас сум сакаран со сите соседи кој да очекувам дами помогне?Братот штое даелку од мене?Хм незнам албанциве во кој сосед гледат пријател (маре адриатико).:toe:

Ти изглеа појше си по авантурите чим успеваш да го најдеш Шешељ па уште одозгора и да му го :pusk:.
оф топик:Едно прашање само, со кого би бил бе ако мораш да одбираш, со шкипот или со сврбинот???

Ти изглеа појше си по авантурите чим успеваш да го најдеш Шешељ па уште одозгора и да му го :pusk:.
Пак со Шешељ почна овој!! :) Јебо те Шешељ,покри се ти со ушите срамота си бе.

До Дарданија ( ако не си легнал )
Важно важно важно:
Колона на нато војска ( тенкови, камиони и логистика ) итат накај косово, ги видел вечерва едно другарче. Дарданче се надевам дека сега ке пајкиш убаво.
Се надевам дека таму ке се соукаат јако, нека, барем е подалеку од мене и Македонија.

Ne se sekiram , posto znam deka ke im se pokvarat po pat , ke im treba da gi gurat posle :) hihhi

Опрасен ај оди удависе у вц шолја хахахаххахаха ЈАКИ МИСЛИ ОД МАЛИОТ МОЗОК ИМАШ :vozbud: :vozbud: БЕАХХХХХХХХХХХ

Abe ima iljadi pricini covek da e kako nego. Si fatil strana ocigledno vo drugiot tabor i toa e negovo pravo. Koj znae sto geneza ima...

Не пријателе финтата е во тоа што јас Македонија не ја делам на табори. Тоа ми е типично Сврбско срање, као нешто сви Срби у једну државу.

оф топик:Едно прашање само, со кого би бил бе ако мораш да одбираш, со шкипот или со сврбинот???
Тој избра братче,ќе се сечат заедно со Шипчето,и од уста не го извади од Шешељ незнам во кој контекст сака да го употреби ама не му иде очигледно.Му паднал шеќерот изглеа слабо Шешељ јаде благо :pos::pos::pos:

Опрасен ај оди удависе у вц шолја хахахаххахаха ЈАКИ МИСЛИ ОД МАЛИОТ МОЗОК ИМАШ :vozbud: :vozbud: БЕАХХХХХХХХХХХ

Ти си убедливо најглуп овде на форумов. Као да си од Русија по потекло.:pos2::pos2:

Videte tipicno rusko selo, ko da ides vo nekoja romska naselba , pa i tie pocnale da gradat so beton i zelezo :) ovie uste na drvja, mislam so drvja se sluzat.

http://www.cathayclassics.co.uk/images/bjt7typical_russian_village.JPG

pretera :@:nenene:

ajde da mi kazesh ti kako ziveat shiptarskite ofcari po selata ???? imaat struja voda ???? Ke gi zatvorat zenite po doma ke im opnatat marama, na sinovite ke im dadat puska i ajde ete "narodna armija"

абе почни од нашите филмови само со Попови и предавници се,што има друго кај нас освем тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom