Русија подготвена на војна поради Косово!

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Ке видиме ке видиме искрено неме засега Србија ме засега Западна Македонија и тоа е се.Проблем е тоа сто и србите и македонците а богами и црногорците имааа едензаеднички проблем албанците.Незнам по чија иницијатива таа земја останала на оваа територија сто ја има денес со оглед дека американците сакале да ја поделат уште во 1949 .(можеби русија или кина спречиле).Ако косоварите чекале 100 години зарем србите че го заборават. Или Македонија ги заборава пиринска и егејска македонија.ај висе молам се врти тркалото нема да биде далеку денот кога Србија ке го врати Косово.Една гарнитура политичари оди доагја друга мислам во светот (европа и америка) .Докажано е дека кој со Американците се фатил на крај го крка подебелиот крај .

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Без шлем без панцир..И кога човек се гледа колку е храбар по облеката:tapp::tapp:Оф леле....
американците ги измислиле штитниците од куршуми пошто се како кисело млеко у концепција, а Русите се народ кој има најдолг животен век, најсилни се,

ПС американците се фалат со Супермен кој не постои, а Русите не мора да се фалат

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Ке видиме ке видиме искрено неме засега Србија ме засега Западна Македонија и тоа е се.Проблем е тоа сто и србите и македонците а богами и црногорците имааа едензаеднички проблем албанците.Незнам по чија иницијатива таа земја останала на оваа територија сто ја има денес со оглед дека американците сакале да ја поделат уште во 1949 .(можеби русија или кина спречиле).Ако косоварите чекале 100 години зарем србите че го заборават. Или Македонија ги заборава пиринска и егејска македонија.ај висе молам се врти тркалото нема да биде далеку денот кога Србија ке го врати Косово.Една гарнитура политичари оди доагја друга мислам во светот (европа и америка) .Докажано е дека кој со Американците се фатил на крај го крка подебелиот крај .
Господе боже!! Си слушнал ти за една изрека од стари луѓе кажана? Вака вика: Аман само Русин да не те спасува!!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ah be tokmaku , baraj sam i ke najdes za ruskite vojnici , i lovcite imaat podobri alista pa i oruzje , eve ti od akcijata vo Beslam fotka , bez SLEM , bez Pancir ... Sto ke im se slemovite koga nemaat nisto vo glava , ahaha

Кога сме веќе кај војниците:)

А дали еден војник го прави подобар неговата униформа?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.981
Поени од реакции
5.598
Ирак е жив пример од денешно време
Знајш што е финтата во Ирак?Се мислеа америте многу лесно го освојвме?Епа влегоа еднаш, и секој ден од бомби гинат, секој ден од самоубиствени напади..Оди сега прашај ги дали исто мислат(односно ако се реални) дека се закон во Ирак!Се плашат и од Ахмадинеџад, и сеа кај се да зуцнат?Нека му дадат на америте еден калаш нека се борат , како мифки ќе побегнат сите..Ќе им помини интересот и на Балканот на америте и како дошле така заминале..Македонија толку ја форсираат за во НАТО за да не гинат амери во Авганистан и Ирак, туку наши војници

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Знајш што е финтата во Ирак?Се мислеа америте многу лесно го освојвме?Епа влегоа еднаш, и секој ден од бомби гинат, секој ден од самоубиствени напади..Оди сега прашај ги дали исто мислат(односно ако се реални) дека се закон во Ирак!Се плашат и од Ахмадинеџад, и сеа кај се да зуцнат?Нека му дадат на америте еден калаш нека се борат , како мифки ќе побегнат сите..Ќе им помини интересот и на Балканот на америте и како дошле така заминале..Македонија толку ја форсираат за во НАТО за да не гинат амери во Авганистан и Ирак, туку наши војници
Среќа, на крај грциве ќе не спасат, вето ќе ни качат

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Без шлем без панцир..И кога човек се гледа колку е храбар по облеката:tapp::tapp:Оф леле....
Ne se meri hrabrosta , no za US army golema zaguba e pagjanjeto na eden niven vojnik , zatoa izmislile razni opremi za da gi odbranat vojnicite , a ne ko ruskite vojnici sto idat na kocka , ako me pogodi ke umram , ako ne ke bidam sreken :) , gledaj samo kako licat ovie vojnici

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.981
Поени од реакции
5.598
Господе боже!! Си слушнал ти за една изрека од стари луѓе кажана? Вака вика: Аман само Русин да не те спасува!!
А што другар ти да не си им адвокат на албанците?Ај за темата што бешѓе “пријателството“ на македонците со србите и албанците, викав дека и србите се еднакви со албанците..Ниту албанците ништо не ни мислат добро ниту србите..Што туку ги браниш на секоја тема?им се лижиш?И друго рекле старите...“Бог да бие предавниците....“

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Ne se meri hrabrosta , no za US army golema zaguba e pagjanjeto na eden niven vojnik , zatoa izmislile razni opremi za da gi odbranat vojnicite , a ne ko ruskite vojnici sto idat na kocka , ako me pogodi ke umram , ako ne ke bidam sreken :) , gledaj samo kako licat ovie vojnici
АМЕРИКАНСКИВЕ ВОЈНИЦИ 102% ОД НИВ СЕ РЕТАРДИРАНИ ОСТАТОКОТ Е НОРМАЛЕН :)

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Ah be tokmaku , baraj sam i ke najdes za ruskite vojnici , i lovcite imaat podobri alista pa i oruzje , eve ti od akcijata vo Beslam fotka , bez SLEM , bez Pancir ... Sto ke im se slemovite koga nemaat nisto vo glava , ahaha
На твојата глупост и нема крај, користиш слики од Беслан 1 Сптември, група лудаци ( мање више иста како тебе ) заробија деца, ученици, ало деца заробија од прво до осмо оделение, многу педерско од нивна страна. Тоа можеше само лудак да го направи. За понатаму што се случи имаше на тв има и документарец, можеш да прочиташ на интернет.
Ако ти се дичиш што некој заробува и убива деца тогаш ебате паметот што го имаш.
Впатем иди легнии спиј си раат, касно е, не се плаши вечер нема да дојдат русите на косово, барем не вечерва.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
И викаш за тоа ја форсираат Македонија за во НАТО?:pos2::pos2::pos2: Абе ти свесен ли си дека ние таму имаме вкупно 50 души. Или шо мислеше ти со цела дивизија сме отидени. :pos2::pos2::pos2: Ова е најјако нешто шо сум го чул: Не форсирале за у НАТО за наши да гинат:pos2::pos2::pos2: Значи нашиве 50 души дар мар направија по тоа Иракот.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.981
Поени од реакции
5.598
Овие ми личат дека ако им земеш се освен пушката и шлемот ЌЕ СЕ ПОМОЧААТ ВГАЌИ ОД СТРАВ!:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom